IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Кои странски јазици ги знаеш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кои странски јазици ги знаеш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
Автор
Порака
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2007 во 10:23
англиски руски бугарски и старословенски
општи познавања од старогрчки латински и многу алку од староеврески
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
sansara Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2007
Локација: Yugoslavia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sansara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 01:30
Ja znam samo srpski i engleski
latinski,italijanski,spanski i nemacki znam po malo
a makedonski razumem ali ne umem da govorim,pa dodjoh ovde u nadi da cete mi vi pomoci,hocete,je l da? Bas mi je nekako bedak da svi vi govorite srpski kao maternji,a ja da ne znam makedonski.

Heh,e,da,zamislite,sad mu i crnogorski dodje strani jezik
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 02:51
босански, црногорски, хрватски, санџаклиски, хрватски, српски, и се разбира неизбежниот бугарски...

п.с. добро де, има и други, ама со овие сум НАЈГОРД...LOLLOLLOL
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 17:57
Originally posted by аџија аџија напиша:

босански, црногорски, хрватски, санџаклиски, хрватски, српски, и се разбира неизбежниот бугарски...

п.с. добро де, има и други, ама со овие сум НАЈГОРД...LOLLOLLOL

санџаклискиConfusedConfusedConfused

ja znam romskiBig%20smile
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 01:25
Srpski , Bugarski i Albanski po malku . . . A za drugite ic ne pram muabet . . .LOL
STRUGA
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 18:32
paaa angliski i francuski do nekadeнамигнување
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 22:36
jas sakam da naucam romanski
mnogu sakam da naucam
epten mnogu sakam da naucam

a i mnogu ubo mi ojt, mnogu lesno si prevedvam i mnogu lesno razbiram ko kje mi zborat

aha da - samo jas si se filamma taka...ama mnogu sakam da naucamголема%20насмевка
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 16:52
English language
Lingua Latinae
Hrvatski
Srpski
I sekako MAKEDONSKI JAZIK
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 18:02
i hrvatski ,..i srpski znaesh?!,...auuu,...a,crnogorski?,...ne veruvam deka i nego go znaesh!,...збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 20:15
angliski dobro znam, germanski od razgovornik neshto podnauciv ama malku, sea ucam italijanski si zemam privatni casoviсреќа  francuski razbiram po neshto od sredno sto sum ucela......
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 23:47
JAS ZNAM MAKEDONSKI,ANGLSKI U4AM I ZNAM I SRPSKI I NEGO SI GO ZNAM 
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 00:44
англиски, швапски,  јапонски, дански, фински

Изменето од ACELERA - 20.Септември.2007 во 00:48
Кон врв
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:27
Znam Angliski Ruski i staroslovenski imam poznavawe od latinski starogercki i staroevrejski (staroevrejski znam samo da citam)
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 10:41
Англиски, Италијански-инаку сега учам Албански на факултет.среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.