|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 56789 40> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva drzava,...takva tevelizija,....idiotska!,......go zaboraviv narodot,...neka me izvini!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mizantrop
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако народот си ти тогаш си во право.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
lost addict
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam mene ne mi smeta.si stoi na 1 na 2 odma e Mtv i ja skokam nikogas ne ja uklucuam.i ne mozeme sekogas za nas da si gledame.primer baba sekogas ja sledi MTB ima pesni dokumentarki bla bla...
|
||
All we need to survive, is the one person who truly loves us!!
|
||
*DrEaMeR*
Сениор Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми смета! Некогаш има и интересни работи!
|
||
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МТВ ќе се самоукине до 2009г.
|
||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze da se ukine se sto nikoj ne go gleda, a da se ukinuvaat televizii kako Nova tv i Hrt2 ne se sl*gam, zatoa sto uste malku ke prestanam da plakam za kablovska zosto mi gi ukinaa najomilenite televizii!!!!!!!!
Sega veke nemam sto da gledam na televizija |
||
Патриот
Нов член Регистриран: 04.Август.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одлишна идеја МТВ да се укине под итно.
Песните од Валандово 88 им се супер и од детско славејче 68. ке заборавев Анка Гиева,,Во влашкото маало жолти куки високи,,од 64,под итно УКИНУВАЊЕ ............................. |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков Патриот си ти кога бараш да се укине МТВ. Под итно да си го смениш никот во Петоколонаш или Видкунг Квислинг. Изменето од Палестинец - 06.Август.2007 во 23:22 |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne mora da se ukine ali ne e nisto naro4ito.. Drugite Tv kanali ja nadinaa.. kako A1, Sitel, Telma, Kanal5, site se nad ne.. na mtv nema niso dobro i pokraj kablovska retko koj gleda na ovie pointeresnive programi a ne pa na Mtv
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO OVAKVA PROGRAMA I VODITELI NA EMISII I SPIKERI VON VREMETO I PROSTOROT, SO OVAKVA UREDUVACKA POLITIKA POD ITNO TREBA DA SE ZABRANI, NE DA SE UKINE. KAKVA PROGRAMA SAMO IMAAT, A I STUDIJATA IM SE LUDNICA, KO VREMENSKA MASINA SE TE VRAKAAT VO 60-TE GODINI OD MINATIOT VEK!
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali da se ukinuva ili ne bi trebalo da e problem na televizijata a ne na narodot, a dali da se plaka ili ne to e problemot na narodot. Pa sea vaka...treba da ne se plaka ne radi parite, nego mene licno me iritira nekoj koga me tera na nesto sto ne mi se pravi ( ne mi se gleda MTV ) i + toa da go platis ...to e isto kako da ti ne jades przeno jajce ,sednuvas vo restorant poracuvas skara, ti nosat jajce i od obezbeduvanjeto ti stojat nad glava dvajca batki taka po 140 kgr, i te teraat da gi jades jajcata.
p.s.
a narodot ne moze da zabrani televizijata
da ne raboti, ona pak neka si raboti Изменето од brmm - 08.Август.2007 во 14:26 |
||
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sepak ke kazam deka edna zemja mora da ima Nacionalna televizija kako sto e MTV..vistinski lugje koga togas ke dojdat na celo na ovaa televizija...a1 sitel telma ne i se konk*rencija na MTV...samo edno studio vo MTV vredi kolku cela SITEL televizija..ama nema koj da gi sredi rabotite...Makedonija nema nikakva produkcija za da moze da podobri programata..samo napisete i ke vidite
http://www.google.com/search/makedonskaprodukcija SRAMOTA za edna zemja kandidat vo EU.. |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |