|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | |
vodolija_43
Нов член Регистриран: 23.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno bez drugo,nekako tesko funkcionira,taka da biram,dvete vo paket
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta i parite se razlichita priroda...
Ljubovta e dozivuvanje na dve sostojbi: 1. pred da se desi ljubov 2. se desava ljubovta toa e prifakanje na toa kako sto e ... toa znachi ... ako nekoj maz e vooruzen do zabi... i poln so omraza.... koga ke ja sretne ljubovta... seto oruzje samoto mu padja... samo edno oruzje e vo funkcija... ako e zena... spremna da go upotrebi najsilnoto oruzje - jazikot... a moze i nekoja oklagija... koga ke ja srete ljubovta... seto oruzje padja.... i so ochinjata ke pocne brzo da klepka... A za parite... tie se nautralni.... vazno e kakva ni e namerata so niv... so parite moze: - da kupime noz - da kupime leb i dokolku kupime noz... bitna e namerata: - so nozot mozeme da secheme leb .... sto e dobro - so nozot mozeme da go povredime nekoj ... sto e loso Sega ljubovta i parite... ima cetiri kombinacii: 1. ljubov i pari 2. ljubov bez pari 3. omraza i pari 4. omraza i bez pari jas odbiram pod broj 1 ... a moze i 2 samo covekot ima pravo da bira ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pari - Para - treba da ispari
Ljubovta ne nosi vo vecnosta ... LJUBOV definitivno |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избрав љубов или поточно љубовта ме избра мене и супер ми е...
|
|
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има една стара поговорка `Празен кош готов нож`, јас лично сум за љубов пред се, ама не е лошо да има и по некоја паричка плус....
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA TAKA SE OZENI SAMO ZA BOGATSVO NE MI E JASNO BEZ LJUBOV DA SE ZIVEE TESKO E DA GO IZGUBIS PARTNEROT ZA DA SE OZENI SO BOGATA STVARNO NEMA SMISLA NELI?????
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj zivotot go gledat niz mokta na parite.Za nego nemalo smisla sto se ozenil, no si nasol nacin, zs mislel da ke uziva vo blagodetite dobieni u toj brak.Kolku ke mu uspee ovoj brak bez ljubov e prasanje, a moz vremeto ke mu donese ljubov. |
|
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
money make the world go round ...
|
|
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal mozam za toj tip samo da kazam da ne ocekuva nekoj drug vo zivotot da go saka ili da go pocituva koga toj sam ne si se sakal i ne si se pocituval stom si ja prodal dusata i teloto za matrijalno dobro koe ne mora da znaci deka ako taa go ima vo momentov deka ke go ima sekogas
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na prvo mesto e ljubovta posle pari ... ali ne da bide mnogu siromasen.. barem da ima pari za normalen zivot. a ima mnogu takvi koi zivet so nekoj samo zaradi pari.. e toa e losh nacin na ziveenje, abe luge ednas ziveeme ... pa kratok e zivotot za da go pomineme vo edna takva golema laga vo koja nie ke bideme najpovredeni pokraj GOLEMIOT LUKSUZ koj ke bide pokraj nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi treba ljubov da mi ja nabiva na nos...ke si kupam
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ljubov i pari
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |