![]() |
|
Какво образование имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 20> |
Автор | |
*bibi* ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osven ona normalnoto-zadolzitelno-najvaznoto ulicnoto,da ne se obrazuvav tamu neznam kaj kje bev sega
![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Jas sum ushe sredno
![]() |
|
![]() |
|
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
samo dolno
i dovolno mi e ![]() |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Visoko - Pedagogija ama seauste ni eden den staz na struka, a kako sto mi izgleda nema ni da imam na struka staz za zal. |
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Filoloski - francuski i italijanski jazik...rabotam po strukata, demek so jazici, ama skoro 100% so angliski, za zal....
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
do pola osnovno obrazovanie treba polovinata od osnovnoto obrazovanie da ja zavrsam idnata godina
|
|
![]() |
|
MoNiKa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
uste malku da go zavarsam osnovnoto
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Se zapisav na arhitektura vo skopje, imam li tuka kolegi
![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
i dali se isplaka studiranjeto sega koga ke dades 500 evra za ispiti
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
se isplaka covek da dade 500 EU za ispiti ... ne se isplaka da dade 500 EU za kebapi ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zaboraviv da napisam VSS ....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
jas ushte ni sredina od 8-moletkata ne zavrshiv
|
|
![]() |
|
macas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
sredno strucno hemisko uciliste
visoko obrazovanie politologija
a za dveset dena ke pocnam so magistraturata
|
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Сега почнав четврта година на ЈИЕ-Бизнис Администрација.
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |