|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 217> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeehhh,...ova nekoj srbin go "smislisl",..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,kazi deka go vikale,..konjsko lice,...za pomladite da im e pojasno,..
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cherchil nego pak go fakale depresii ... stvarno mnogu napravil za anglichanite ... ama za sebe ne uspea ... kako dozvoli da mu se instalira depresija .... uste poloso ... depresijata ne moze da se udavi so whisky ... Da ne odam natamo ... sepak ke recam ... bilo kade da e covek treba da bide zadovolen ... moze malku da ima ... da e zadovolen na toa .... a moze i mnogu da ima ... i se da e djabe .... anakin ... dali treba vaka da se tera ova ... neznam dali ja pogoduvam temata ... da ne tresam gluposti ... ili pak sum mnogu preseriozen ..... ? jas ova go postaviv kako pratenicko prasanje !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se sekiram koga e brat mi tuka se ubo kje objasni za mene |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marko
teras kako so teras ovde nema pravila ovde pisuvas za individui moze i nastani moze i .......... abe se moze a ti odi odlicno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hitler ... jadel eden kilogram cokolado na den ... i se vide sto napravi ... toj imal krvna grupa A ... tie se mnogu krotki ludje po priroda ... i treba da praktikovaat joga ... karate nikako ... no zabraneto im e da jadat cokolado ... moze malku ... ama ne po kilo na den ... i normalno taa energija izbuvna ... inaku koga go doznav ova ... koga go gledam na dokumentarni filmovi ... stvarno se poznava deka ima lapano cokolado ... stalno mustakite mu bea crni ... ama mustaki .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok ... teram majstore .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HITLER adolf
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:54 |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DINOSAURUSI ... Ajde da ja terame temata ... ami ako pravam limesi ... limesot ke go udram kaj dinosaurusite ... Kaj niv ima edna interesna rabota .... ako jajceto koe se izleguva ... e na potoplo .... ke bide zensko ... a ako se izleguva na poladno ... ke bide masko ... E koga bilo toplo ... kako sto bese pred nekoja nedela .... se radjale povke zenski Dinosaurki otkolku maski ... I se si bila rabotata OK ... mnogu zenski .... malku maski .... i taka se izmislil haremot ... !!! Arno ama .. zaladilo ... kako denes sto zaladi ... i se izlegle mnogu_mnogu maski Dinosaurusi ... a maaaalku zenski ... I sto se desilo ... ami golem problem nastanal ... pregolema konk*rencija ... se tepale Donosaurusite za Dinosauruskite .... lom se pravele .... I deka bile mnogu maski .... gi potisnaa zenskite dinosauruski ... i ostanaa samo mazi ... Ina kraj gi snema ... ete taka toa bilo ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOSTO SPOMNUVATE DINOSAURUSI DENESKA????
Marko,drago mi e sto se vrati so stariot nik,ama ke ti dadam zolt karton-taka da znaes |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj e pa toj,...brut-ov sin
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе, индивидуи.
еве една. некоја будала што го измисли тркалото и се почна да се тркала надолу! шо убаво си одеа полека работите? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PITAGORA Napisal Pitagorina teorema: zbirot na kvadratite na katetite e raven na kvadratot na hipotenuzata !!! Ova ti e troagolnik ... kako deca baravme troagolnik od edna komsivka ... majkamu ni se razvika: - troagolnici ke si barate na korzo .. sram da vi e ... !!! I od togas ja razbrav teoremata na pitegora ... kako i da odis vo zivotot ... odi po hipotenuza ... oti ako odis po katetite ... isto ti se faka ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo mamma ... ete ke se druzime na ovaa tema ... ami napraviv varijacija na tema ... mene celta mi bese da kazam kako nastanl HAREMOT ... ne e sega izmislen ... imalo mnogu_mnogu zenski dinosaurusi ... malku maski ... a posle koga dosol ladniot period ... pa imalo mnogu_mnogu maski dinosaurusi a malku zenski ... toa se vika ZORT period ... Isto taka imavme moznost da vidime ... sto znaci da e mnogu_mnogu zesko ... pa mnogu_mnogu ladno ... ke vidime ... sto ke bide ... ke bide ... !!! TO BE .OR. NOT TO BE !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |