IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 19:30
Toj sto e siromasen e nervoza i trauma za nea oti so sila se pravi budala, za nego oti e iskompleksirana budala i za nejzinite : - Kaj ja najde ovaa goltarska budala !
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 11:03
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Iskreno me interesira dali bi mozele da bidete vo vrska so licnost sto e mnogu siromasna?
Znam deka mnogu kazuvaat  deka parite ne se bitni  ama mnogu me interesira dali bi izdrzale da bidete vo vrska so mnogu mnogu siromasna licnost?
dali mislete deka takvata vrska moze da funkcionira?

ve molam odgovorete iskreno

jas bi mozela da ziveam so nekoj koj navistina me saka i go sakam bez razlika na toa dali i kolku e siromasen.samo ne bi sakala toj da "kuka" poradi toa sto "nemame" tuku da bide zadovolen so toa sto go imame bez razlika kolku i da e.
p.s.za mene sreken e onoj koj e zadovolen so ona sto go ima.
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 14:42
Ne sum gledal na toa nikogas, ne sum bil so mnogu siromasna nikogas, sum bil so bogata -ne mi se svigalo bas. Ama koj saka neka kaze, parite vlijaat na zivotot,brakot,karanicite po doma i t.n. Kako dojde vremeto mora da se gleda na toa (jas veke ne zasto veke imam partnerka-kakva takva arnami e )  ), se ubo sto vikaat ljubov, ama od ljubov ne se zivee,ako nema $ ima karanici sekoj den i nema ni ljubov togas ni nisto. Ne velam da se parite prioritetni no se del od toa sto treba da vnimavame,barem kolku za prosecen normalen zivot. A sekoj sto ke kaze deka ako ima ljubov parite ne se bitni, ne videl i ne znae zato taka zboruva. Ama utre od sto ke gleda deca...od ljubov?голема%20насмевка....ke ne moze da si ja stopli spalna da ima sex so partnerot a ne pa za drugo haaha
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 14:53

za mene ljubovta e najvazna v zivotot i ako sme i dvajcata dovolno abiciozni parite ke si dojdat sami po sebe

i nemora da znaci ako denes nekoj "ima" deka utre pak ke "ima"

Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 15:30
Јас мислам дека ние н би имале проблем со тоа-само сиромашнат личност ќе и биде непријатнотага
Кон врв
eli< Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eli< Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:48
nemaat vrska parite so ljubovta

Кон врв
mala> Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mala> Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:53
srekata i ljubovta so pari ne se kupuvaat....
do sega ne sum bila so nekoj mnoooogu siromasen,ama mislam deka ne bi mi precelo,parite se gubat,a isto i se pecalat...
sto ako si so nekoj multimilijarder a nema ni troska ljubov...
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:57
Ako sakas na nekogo da mu go vidis pametot,daj mu pari i mok. Site se dobri i ljubezni i svesni koga se siromasni a ne e taka koga ke im trgne. Zatoa, golem rizik e da se zaljubis vo nekoj ne siromav,tuku covek bez ambicii. Ne deka ne go podrzuvam toa,tuku pak ne e toa toa
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 21:43
Партнерите треба да бидат од ист или сличен социјален слој, не станува збор само за пари, туку и за воспитување, менталитет, погледи на светот и амбиции. Инаку е многу тешко да ја биде, тие што мислат дека само љубовта е битна се јанлаш.
You are fired!
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 22:44
Originally posted by Mr.Trump Mr.Trump напиша:

Партнерите треба да бидат од ист или сличен социјален слој, не станува збор само за пари, туку и за воспитување, менталитет, погледи на светот и амбиции. Инаку е многу тешко да ја биде, тие што мислат дека само љубовта е битна се јанлаш.

Колку многу си во право.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 08:52
Za siromav samo tokmak u glava i sapun da se pravi od nego
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 11:43
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Za siromav samo tokmak u glava i sapun da se pravi od nego

Ova e epten preterano
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 13:10
i uste nekoj gaat takvi razmisluvanja deka ne se bitni parite .....abre lugeee ajde kazete ako zemete siromasen/na  i vie siromasni, od ljubov li ke ziveete?

smetka za struja
smetka za parno
smetka za telefon
odrzuvanje na stan ili pa kuka(uste poskapo)
transprot-benzin-taxi-avtobus
peleni za bebe, hrana,obleka
pa ko ke porasne- skoluvanje  i sl.
i red drugi raboti sto idat vo zivotot
a da  i edno od najvaznite....lekuvanjeto na cela familija- e to e uzasno skapo deneska

i vas vazno vi e samo ljubovta? hahah do koga ? dodeka ne dojde prviot pritisok od nemanje pari , 1vata raspravija ,karanje...i posle ? nema ljuboovvv... i sto ke prajte ? normalno-razvod
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 13:10

Eh toa dokazuva deka se uste ima lugje koi ziveat vo prvobitni zaednici, ama ne e toa opravduvanje,tuku tokku mu e dadeno od Boga,izgledaнамигнување!

In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.