IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Изложба на фото-идивиди
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изложба на фото-идивиди

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
Автор
Порака
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:36
i mene mi mirisa deka izlozbata e veke organizirana . 
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:36
da , i na evreite vo ausvic se im bese organizirano, trebase samo da dojdat
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:40
Originally posted by jane971 jane971 напиша:

ARBEIT MACHT FREI
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:40

изненадување
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:45
da rabotata osloboduva, da . no kogo? neznam zosto no molkot mi para usi vo slucajov
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:49
A neznam što ke se sluči so onie fotki koi ušte prethodno bea sobrani (mislam deka se kaj bobi) koj sekoj si gi odbra po svoj kriterium ? dali i tie spagjaat ovde? Iako tamu nema moi, samo prasuvam
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:56
a zasto prosto ne se zabavuvate?
pratite mu gi fotkite
i uzivajte
zasto mora se da e toklu komplicirano?смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 17:59
Mislam deka prvite 13-4 strani od top foto neograničeno se izbrani za izložba
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 18:19
Originally posted by anakin anakin напиша:

a zasto prosto ne se zabavuvate?
pratite mu gi fotkite
i uzivajte
zasto mora se da e toklu komplicirano?смеење

ne e komplicirano voopsto. sekoj si go ceni svojot trud i nikoj ne saka da istiot da bide iskoristuvan i zloupotrebuvan vo pogresni [ili nedovolno definirani] celi... barem jas taka razmisluvam, ne znam za drugite...
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 18:21

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењесмеење
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 18:22
Дечки, мислам дека сите зацапавте во ќорсокак со предлозите и размислувањата.

Во самиот текст стои следново"Овие фотографии ќе ги изработиме и изложиме заедно со аматерската изложба"

Аматерската изложба е веќе сложена и сите фотографии (по избор на членовите/излагачите) кои се испратени, се наоѓаат кај мене во папки и чекаат таа да се случи.

Идивиди и телеком можеби ќе помовират некои ADSL пакети, телефонија и некои други продукти/пакети на нашата, аматерска, изложба. Тоа го прават сите спонзори. Можеби по промовирањето на фотосајтот можеби ќе се најдат луѓе кои ќе бидат заинтересирани за нашата работа. За тоа што ќе бидат изложени уште по неколку фотографии по автор можеби е само плус за нас.

Изборот е направен според бројот на поени и доколку мене некоја од тие фотографии не ми се допаѓа нема и да ја испратам. Од мене побараа 12 фотки, но јас имам само 6 кои мене ми се допаѓаат и се принтабилни на 30х40. Тоа значи дека покрај изборот кој го направивме имаме шанса да направиме уште еден избор од 5-6 фотографии кои ќе бидат изложени со веќе планираната изложба.

Првичната идеја беше 150 најдобро рангирани фотографии од сајтот да бидат прожектирани со видео-бим на платно. Но највероватно тоа е променето поради прчината што многу присутни нема ни да видат што има на платното. Вака изложени има повеќе шанса да бидат видени од страна на гостите.

Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 18:27
vi rekov deka se e organizirano голема%20насмевка
Кон врв
zatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Australia
Поени: 388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 18:30
"""Изборот е направен според бројот на поени и доколку мене некоја од тие фотографии не ми се допаѓа нема и да ја испратам.""""

Aman be Bobi dokolku tebe ne ti se dopadne,epten komunisticki,
Iskreno mislam deka ne e pravilno da se izberat fotografii od top150,velam vaka bidejki ima mnogu poubavi fotografii sto voopsto ne vlegle vo top ,moe mislenje e deka seto ova e zafrkancija bidejki najboduvani fotografii se na nekolkumina koj si gi davaat poeneite pomegu sebe,dokazimi go sprotivnotoлутина

http://www.blissvp.com

Изменето од zatko - 04.Август.2007 во 18:31
www.blissvp.com
Кон врв
zatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Australia
Поени: 388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 18:32
Bilo so klanovi i ke ostaneзадоволство

http://www.blissvp.com
www.blissvp.com
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.