|
Изложба на фото-идивиди |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi mirisa deka izlozbata e veke organizirana .
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da , i na evreite vo ausvic se im bese organizirano, trebase samo da dojdat
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ARBEIT MACHT FREI |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da rabotata osloboduva, da . no kogo? neznam zosto no molkot mi para usi vo slucajov
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A neznam što ke se sluči so onie fotki koi ušte prethodno bea sobrani (mislam deka se kaj bobi) koj sekoj si gi odbra po svoj kriterium ? dali i tie spagjaat ovde? Iako tamu nema moi, samo prasuvam
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zasto prosto ne se zabavuvate?
pratite mu gi fotkite i uzivajte zasto mora se da e toklu komplicirano? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka prvite 13-4 strani od top foto neograničeno se izbrani za izložba
|
|
|
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e komplicirano voopsto. sekoj si go ceni svojot trud i nikoj ne saka da istiot da bide iskoristuvan i zloupotrebuvan vo pogresni [ili nedovolno definirani] celi... barem jas taka razmisluvam, ne znam za drugite... |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки, мислам дека сите зацапавте во ќорсокак со предлозите и размислувањата.
Во самиот текст стои следново"Овие фотографии ќе ги изработиме и изложиме заедно со аматерската изложба" Аматерската изложба е веќе сложена и сите фотографии (по избор на членовите/излагачите) кои се испратени, се наоѓаат кај мене во папки и чекаат таа да се случи. Идивиди и телеком можеби ќе помовират некои ADSL пакети, телефонија и некои други продукти/пакети на нашата, аматерска, изложба. Тоа го прават сите спонзори. Можеби по промовирањето на фотосајтот можеби ќе се најдат луѓе кои ќе бидат заинтересирани за нашата работа. За тоа што ќе бидат изложени уште по неколку фотографии по автор можеби е само плус за нас. Изборот е направен според бројот на поени и доколку мене некоја од тие фотографии не ми се допаѓа нема и да ја испратам. Од мене побараа 12 фотки, но јас имам само 6 кои мене ми се допаѓаат и се принтабилни на 30х40. Тоа значи дека покрај изборот кој го направивме имаме шанса да направиме уште еден избор од 5-6 фотографии кои ќе бидат изложени со веќе планираната изложба. Првичната идеја беше 150 најдобро рангирани фотографии од сајтот да бидат прожектирани со видео-бим на платно. Но највероватно тоа е променето поради прчината што многу присутни нема ни да видат што има на платното. Вака изложени има повеќе шанса да бидат видени од страна на гостите. |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vi rekov deka se e organizirano
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"""Изборот е направен според бројот на поени и доколку мене некоја од тие фотографии не ми се допаѓа нема и да ја испратам.""""
Aman be Bobi dokolku tebe ne ti se dopadne,epten komunisticki, Iskreno mislam deka ne e pravilno da se izberat fotografii od top150,velam vaka bidejki ima mnogu poubavi fotografii sto voopsto ne vlegle vo top ,moe mislenje e deka seto ova e zafrkancija bidejki najboduvani fotografii se na nekolkumina koj si gi davaat poeneite pomegu sebe,dokazimi go sprotivnoto http://www.blissvp.com Изменето од zatko - 04.Август.2007 во 18:31 |
|
www.blissvp.com
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.blissvp.com
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |