|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 217> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh individua pa
shaman -vrac
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MONIKA ( no ovaj pat ) LEWINSKY
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:52 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apparthaid,….dolgo vreme,sramot na choveshtvoto na dvaesetiot vek se sluchuvashe vo juznoafrichkata republika….ushte pred samo nekolku decenii,….dvaesetina milioni luge,bea ignorirani vo svoeto postoenje od samo nekolku milioni belci,..i toa vo svojata sopstvena zemja,…do tolku shto ,..bukvalno bile podvoeni edni od drugi vo, od najednostavnoto vozenje vo ist avtobus (ako I go imalo voopshto toa),…ama, sekoj vo svojot kjosh,…pa,se do “exluzivni”klubovi ,..rezervirani samo z ”belci”,…ustvari ,..crni vo dushata,…ama,…samo desetina iljadi kilometri “pogore”i toa megu istite dva meridijani,…shto se sluchuva?!,…I toa vo deneshnata “napredna” evropa,…vo edna malechka zemja,..koja duri i ne ja esapat ni za imeto,…povtorno se sluchuva istoto ,..ama sega vo dvaeset i prviot vek,….malcinstvoto isto taka da go vladee mnozinstvoto,…samo so taa razlika shto tamu “poveketo” samoto mu go vrti gazot na “pomalkute”,…I mu dava da mu go opnuva koga saka i kako saka,…isto taka I kolku saka,…zoshto e toa taka?,…nikoj ne moze da objasni,…vistinski fenomen vo dosegashnata istorijata na chovekot,.. Изменето од brza - 04.Август.2007 во 20:20 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FYROM…smeshno li e ,..zalosno lie?,…vo sekoj sluchaj tragicomichno e,….”najstarite”vladeteli na celiot antichki svet,…ostanaale bez ime vo dvaeset I prviot vek,…,…ama, ne stanuva zbor za toa,…tuku deka, taa e i raj za drzavnite pljachkashi, kako nikoja druga zemja,..aj i toa ,..sekade ima takvi,..samo tuka,..naj”sposobnite” vo toj smisol se zashtiteni od samite onie shto se ograbeni od niv,..neshto nevideno ,..niti ke go ima na drugo mesto,…ebati FYROM-ot,…da go pluknesh “antichkiot” narod,..nishto drugo I ne zasluzuva,…gledajki kolku debilen e,…barem dodeka e vo granicite na “svojata” zemja,... Изменето од brza - 04.Август.2007 во 20:43 |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
9.77
justin gatlin i asafa powell Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:53 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nessi
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:53 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar,…sheriff-ot,….najpoznatiot egipchanec(ne e gjuptin),…internacionalen kazanova megu zenite vo svetskiot jet-set,…ednash rekol,..koga sum vljuben,..celosno se posvetuvam na ljubovta kon mojata sakana,…pa,blaze si im na negovite sakani,…barem vo nekolkute dena,…vo koi do gusha se vljubuval vo niv,… Изменето од brza - 06.Август.2007 во 00:35 |
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDISON ... mnogu uporen covek ... napravil 10.000 vlakna za sijalica ... mnogu uporen ... sigurno im bilo tesko na zenite ... 10.000 pati ke gi prasal istoto ... pozdrav do anakin !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ALBERT AJSTAJN slab matematichar ... no zatoa pak drug centar mu srabotel ... centarot na beskonecnoto .... no stignal do brzinata na svetlinata ... i tuka zastanal ... svatil deka nemoze da se odi pobrzo od svetlinata ... kakvo ogranicuvanje ... ufff.... anakin ... dali ja pogodiv temata sto mi ja preporaca ??? da ne ja utnav ... heheee |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARFI .. kaj gi najde tie marfievi zakoni ... so niv stalno me zeznuva ... eden od niv ... - lebot namackan so puter padja na stranata na puterot ... vo zavisnost od cenata na tepihot ... kolku e tepihot poskap ... verojatnosta da padne na puterot e pogolema ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama go kazaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GODZILA
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:54 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GASPER
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:54 |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boris Elcin toj bil hronicen alkoholicar ... no bidejki bil pretsedatel na Rusija ... toa togas ne se gledalo taka ... tuku kako na macho men ... Pred godini ... taka ispadna za rusija pustivme eden paket so zolta rakija .. se vrati pismo ... veli tatko mi mnogu go bendisa vinoto ... !!! taka da za niv zoltata rakija ... e-belo meko vino ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |