|
Изложба на фото-идивиди |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas taka. jas ni najmalku ne bi sakal da me pretstavuav fotografija od samit koja nema nisto art vo sebe, a e prevzemana samo od radoznalost za moznostite i kvalitetot na kamerata. ni na kraj na pamet ne mi e da me pretstavuva takva fotografija bidejki voopsto ne gi odrazuva nestata koi jas kako avtor gi ponuduvam ili pretstavuvam. Za pocetok bi bilo dobro da se odredat pravila na igra , a potoa da se dogovorime okolu pocetokot na igrata i da se delime po ekipi.
Se nadevam deka ova go citaat i moderatorite i administratorite i ke imaat vo predvid sto i kako da napravat za da na kraj imame zadovosltvo od sorabotka na dvete strani |
||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e normalno. No ne sekogas mora da bide komercijalen sponzor, moze da bide vladina ili nevladina organizacija. Ima razni nacini na finansiranje na kultura. Treba ideja i prezentacija na idejata. Ne e lesen patot do parite. Nekogas ke ti recat, ne ste multietnicki, pa ne ni odgovara idejata so nasata programa itn, itn. Pa ajde so sila pravenje kompromisi za da ti pokrijat trosoci, i na kraj ke bide 50% od toa sto si plainiral, ama nema i jare i pare |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka andon go ima veke sponzorot, samo preostanuva da se dogovorat pravilata na igra i koj, kogo, za sto zastapuva i koj toa finansiski go pokriva i sto se nasite obvrski kon mecenata
|
||
Born to be alive...
||
vlatko_sk
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hm particle illusionodma go siminjam |
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekav samo koga ke go primetis postov |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo vrska so izlozbata , sto mislite taa da bide prodazna i humanitarna . Da bide dobro mediumski pokriena , da ima nosecka zvezda koja ke obezbedi masovnost . Bi se afirmirala fotografijata , a i nekomu bi pomognale . Ova e samo ideja .
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa ne e losa ideja... ova kako od naspan covek da ide
|
||
Born to be alive...
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne greska si . placam za spienje . ama pusto ne mozam bez forumov .
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci ne sum samo jas nenaspan i vreden
|
||
Born to be alive...
||
itan14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posebno mi se dopagja humanitarna. Definitivno treba meduiumska pokrienost i poseta na "golemite" firmi. Nesto slicno napravi T-Mobile ovaa ili minatata nova godina ne mi teknuva so prodavanjeto na sliki na detskoto selo (cenata mislam bese 4000 den.) i site golemi direktori na firmite koi bea na zabavata kupija barem po edna dve sliki. |
||
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred nekoe vreme dobiv Email za izlozbata, rabotata bese da pratam odredena fotografija vo max rezolucija, taka da cela rabota e ako sakam da ucestvuvam, mene licno ne mi preci a mislam deka nikogo ne go teraat so sila , polemizirate kako se biraat fotografiite, mislam deka najispraven nacin e so oformena komisija od luge sto se razbiraat, sekoj drug nacin e pogresen. Nekoj rece odredena fotografija sto e odbrana ne mi e najdraga, dragi fotografii se izlozuvaat koga se pravi samostojna izlozba.
Site znaete deka samoto boduvanje na idividi ne ja kazuva realnata vrednost na fotografiite,toa najmnogu zavisi kolku si aktiven vo komentiranje i kolku prijateli imas na sajtot t.e kolku vreme si clen, pa i brojot na prevzemanja ne e isto taka ispraven nacin, brojot na prevzemeni protreti e mnoogu mal dodeka na zajdisonca, morinja t.e landscape fotografii koi ke krasat desctopi e mnogu pogolem, "bandata vo selo brajcino" ima 21 prevzemanja a 20 boda, poglednete gi i samite drugite fotografii so golem broj na prevzemanja. Mnogu se rasprikazav, sakam da kazam deka cela rabota so izlozbata e poveke korisna od kolku negativna, dali bi bilo podobro ako nema izlozba, a podobra i so pomalku greski sekogas moze da ima, neka ovaa izlozba bide pricina za organiziranje na uste podobri i pocesti ovakvi slucuvanja. |
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako mozat da kupat slika zosto ne i fotografija . Taka fotografijata ke si ja dobie svojata afirmacija kako umetnost . Vo sustina lugeto sakaat da pomagaat samo treba da im dades modalitet .
|
||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da humanitarna,mozete da si mislite kolku bi bila stvarno...
Изменето од MissMurder - 04.Август.2007 во 16:35 |
||
|
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako dobro se izbutka celata rabota moze da bide navistina humanitarna . Vaka kako sto e predlozeno sto e celta na izlozbata . Afirmacija na MT ?
|
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |