![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15911592159315941595 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Odam jas...
Ubav vikend
Se citkame ponedelnicki..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Cao koleske
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Cao Val, pesnata ke ti ja ispejam vo ponedelnik,
ako mi doyvolat se raybira...
vo ponedelnik moye da ima promeni vo ekipata
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
DOBRO UTRO
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
добар ден, ама никој нема во чекалнава?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
srecka ![]() Група ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
dobar den
|
|
ve sakam
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
здраво srecka, што правиш?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
dobra sum ti sto pravis
|
|
ve sakam
|
|
![]() |
|
еве на работа, ти на работа си?
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
sto e vazno kade sum, sega ne rabotam cim zboruvam so tebe a i ti neveruvam deka rabotis samo si na rabota
![]() |
|
ve sakam
|
|
![]() |
|
работам, работам, имам пуштено нешто во позадина да работи.
а што си толку среќна, па си го одбрала тој nick? |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15911592159315941595 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |