![]() |
|
Кој Ви е омилен пијалок? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo posledno vreme od alkohol martini, a od bezalkoholni, se sto e lajt...i kisela voda so vkus na limon.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
швепс,сок портокал,ананас,џин-тоник,коњак,кафе било какво тоа ми е неизбежно |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
вода, млеко и нес-кафе
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ovosen sok od portokal i limon ili bilo koe drugo
ovosje ili zelencuk.Najvazno mi e da e SVEZO ISCEDENO-bez seker... i mineralna NEGAZIRANA voda. Sekojdnevno od 2-4l. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
metaxa *****
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
miki-li ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
узо
|
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Млеко и јогурт.
Боровница. |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
alkohol ne pijam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
alkohol kaj mene mnogu slabo se trosi ... samo ako imam gosti ... inaku ne mi teknuva ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
sega gledam sto sum napisal na 21 ... ne mi teknuva da sednam i da pijam alkohol ... inaku redovno pijuckam celo vreme mineralna voda ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
metaxa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Srni4kA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() beautiful_girl Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Леден чај,сокчиња и кока кола. |
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Mleko
![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
METAXA*******
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |