|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 15901591159215931594 1769> |
Автор | |
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koleske od karsi daj mesti nesto od kaj tebe od tvoja zgrada za mene nesto dobro
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трилили, јас не можам да се пофалам дека многу сум читал, ама татко ми е жива енциклопедија, така што ако нешто не су прочитал, сигурно сум го чул од татко ми
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lavce,,,
Nie ovde za DIOGEN..A TEBE kaj ti letalo pametceto..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djaki....veruvam vo tebe i tvoite znaenja...taka da i ova,mozebi si go cul...ja slucajno go citnav letoska vo filozofijata na MAMA
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кога поцнуваме со цасови?
|
|
s.r. Dzaki |
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto da praam pa kraj kraeva Petok e
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС САМО ДА ВЕ ПОЗДРАВАМ ....
СЕ ЧИТАМЕ ПОНЕДЕЛНИК...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar Veliki dođe do Diogena da ga upozna, i nađe ga kako se sunča pod vedrim nebom. Prijateljski ga pozdravi i kaže mu da može od njega tražiti šta god mu treba, a Diogen mu odgovori: "Treba mi samo to da mi se malo pomeriš sa sunca".
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чао ПИТУ |
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djaki...
Toa e TOA...
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolega
Caoooooooooo
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вал, имаш некоја музичка желба?
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde zapej ....nesto Djaki... Kako Nokjite vo bel saten
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 15901591159215931594 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |