![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15711572157315741575 1769> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i uste nesto, posle nekolku godini, nekoi od nas forumdziite ke stane visok drzaven funksioner...
znam deka i vie sega koga ke go procitate ova ke se smeete, ama posle ke recete arno veli Djaki...
otkako se formira antikorupciskata komisija i se donese zakonot za lustracija, siguren sum deka ke ni dojde redot na nas obicnite (poshteni) gragjani da vrsime javni funkcii... pa mala drzava a mnogu lopovi i kodoshi
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а вие кој како поминавте? бевте ли некој на одмор и каде?
|
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
sega si crna ili pocrneta?...plivase? imase branuvanja?....
![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
gledam ubavi noze
![]() zdravo Bosa
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
nemozev trucker i mene mi beshe krivo no toa e
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
sakas da bides na tovar na budgetot!?....so mala plata i golemi moznosti!?..
![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
здраво џаки
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravo bosa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анаа
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne se sekiraj, doprva doagaat manifestacii................
citanje poezija, rakometen turnir.....
![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
а Вал и девојчето кај се...беа ли тука сабајлево?
|
|
![]() |
|
ma ima trucker ima
![]() bosa kako si pomina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosa zoshto ne mi se javi da se vidime
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ана искрено не ни одев никаде и девојчето ми се лути али се укотвив и некако ми се погоди друштвото и не мрднав никаде
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15711572157315741575 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |