|
ВЕ ВОЗАТ ИЛИ ВОЗИТЕ |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vozam, aj da vidam sto vecerva ke izberam za vozenje....kombeto,bmw,mb,vw od sve po nesto ima
sega uste dobar motor fali i kompletiran ke bide vozniot park!! Изменето од Trilili - 02.Август.2007 во 15:41 |
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum so kola pretezno ja vozam, edinstveno koga sum umoren togas go prepustam vozackoto mesto. A koga se raboti za motorot, SAMO JAS LICNO
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас возам претежно
|
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas predpocituvam da vozam recisi sekogas i toa navistina mi pretstavuva vistinsko zadovolstvo.Sum vozel i umoren i nenaspien i po sekakvi opasni tereni na recisi sekakvi uslovi so dozd ,sneg no sekogas sum uzival i toa mi bilo eden vid relaksacija.Dodeka bev vo Makedonija edinstveno koga ne vozev bese koga bev so mojot bratuced koj e pomal edno desetina godini od mene no pogolemo zadovolstvo mi bse da ja gledam negovata radost otkolku jas da bidam zad volanot.
Vozenjeto e vistinska strast i samo onie koi mozat toa da go pocustvuvaat zanat sa sto pisuvam Изменето од polikarp - 05.Август.2007 во 23:38 |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam poverenje u drug,..posebno nadvor,..i daleku,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досега скоро секогаш ме возеле. Не ми сметало премногу, убаво ми било да си дремам по пат... Ама веќе многу ми се вози и си сакам своја кола.
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAV UNO A SEA ME VOZAT?
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od voznjata
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me vozat
|
|
Carpathian Lord
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Авто-манијак Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
99% возам... :)
|
|
OBEY THE LORD!
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САКАМ ДА ВОЗААААААААААААМ |
|
|
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me vozat pa znaese koj se voze a koj voze
|
|
jasmina*
Група Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali ve vozat? pozadi?
|
|
dadi
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11222222222222222
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |