|
Омилен цртан филм |
Внеси реплика | страница <1234 38> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas....
|
|
milenapcd
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТОМ & ЈЕRRY .... COURAGE
|
|
milenaPCD
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAPPY TREE FRIENDS
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOUTH PARK убедливо најлудиот цртан што воопшто го имам гледано, секоја епизода еункатна и не те остава рамнодушен-дали ќе те боли стомак до смеење, дали ќе те изнервираат до коска не е важно. Убедливо најомилен карактер ми е ERIC CARTMAN!(прочитајте малку за него) http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Cartman.
Еве и слика од Бандата! НАПОМЕНА: ова е цртан за поителигентни луѓе со смисл за секаков хумор сатриа и ироноја итн...ако не се наоѓате тука не го ни гледајте цртанот затоа што децава навредуваат повеќе од еминем. |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано многу ги сакав руските цртани: Три банани, Зевзела, Ну погоди (во превод: Само почекај), Сказна за царот Салтан, па цртаниот со старото вовче...
Многу го сакам Bugs Bunny Од новиве цртани (а ги имам гледано скоро сите со малиот заедно ) ми се бендисува и со задоволство ги гледам по 100-ти пат реприза Царевото ново руво (првиот дел), Ајс ејџ (и двата дела), а ми се бендисува Железниот џин (макар што тој е постар цртан, но со многу добра порака за пријателството)... |
|
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno south park ne im se sviga na mnogu ali ja najvise go sakam.
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOUTH PARK se zakon
|
|
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели
|
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Did you just say th F word?!
What, JEW? |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka
ne bilo izmisleno najsmesen crtan se dodeka ne se pojavi idiotov KOJOT- posle nego se e obicno NAVIVAM ZA KOJOTOT |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno Tom & Jerry ... a inaku i Digimon ne bese los na vremeto a i ke gi zaboraev Nindza Zelki
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
speedy gonzales i,.....slowly rodrigez,...stvarno epten e baven,..ama, zatoa ima kolt 45
Изменето од brza - 02.Август.2007 во 01:22 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1234 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |