![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 483484485486487 533> |
Автор | |
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здраво народе . . . Знам дека ме немаше долго ама ќе пробам да надохнадам . . .
![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Чао поздрав до сите . . . Морам да се спремам напорна вечер ќе има . . . Бујрум Изгрев . . . Кој е расположен јас сум таму . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Добаар деен
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Dobra vecer
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Dobra vecer i od mene
![]() |
|
![]() |
|
dzivdzi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Aj dobro vecer
|
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
![]() |
|
dzivdzi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Ај ја отидов, така да ЧАО, треба да патувам сабајле....
|
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
hi
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
helou again
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Чао луѓе... Се читаме утре
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
pak zdravo od mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Лека ноќ
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
МИСЛАМ ДЕКА Е РЕДНО ДА СИ ЈА СВИТКАМ ОПАШКАТА
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a, shtom drugo ti preostanuva?,...koga nemash koj da ti ja drzi ,..podignata,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 483484485486487 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |