![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15561557155815591560 1769> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aaaaaaaaaa.....utre e Ilinden...cekaj da ne zaboravam nekoj imenden
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
koj se sheknal trilili
![]() zdravo dime
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
ja znam taa fama so polnata mesecina, od iskustvo
![]() |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ПОСЛЕ СИНОЌЕШНИОТ СЛАБ ДОЖД ВО БТ НЕ СЕ СПИЕШЕ ОД МИРИСОТ НА ОПОЖАРЕНОТО И ПЕПЕЛТА КОЈА ЈА РАСТВОРИ ДОЖДОТ, ДЕНЕС И ВЕТЕРОТ ШТО ДУВА СЕУШТЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗДУВА НЕПОДНОСЛИВИОТ МИРИС НА ГОРЕНО
![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
|
FULL MOON...........DUST ON BED...WAIT TO DISAPIRED ON THE AIR...hehehe
|
||
sex, trucks & drinks!!!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
pa iskusen covek si ti trilili
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
![]() |
||
![]() |
||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
|
zavivas!?...............
![]() |
||
sex, trucks & drinks!!!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
epa od greski se uci ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ne samo toa ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
GORI VATRA
Gori još i sad ovdje pored nas Vatra ljubavi što zapalismo je mi Sve je veci plam, sve je veci sjaj Sve je blize dan kada reci cemo da Gori vatra, sad u nama Gori ljubav, puna plama Da l' to sanjam, il' je stvarno tako lijepo Il' te draga ja zavoljeh, ludo slijepo Doði sad, doði sad, doði sad Reci da, reci da Gori vatra sad u nama Gori ljubav puna plama Gori vatra Gori još i sad ovdje pored nas Vatra ljubavi što zapalismo je mi Na na na na na... na na na na na... Na na na na na... na na na na na na na... Gori vatra, sad u nama Gori ljubav, puna plama Da l' to sanjam, il' je stvarno tako lijepo Il' te draga ja zavoljeh, ludo slijepo Doði sad, doði sad, doði sad Reci da, reci da Gori vatra sad u nama Gori ljubav puna plama Gori vatra sad u nama Gori ljubav puna plama Gori vatra |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
pazi da ne preteras so greskite pa da ne naucis nisto!!!...........
![]() |
||
sex, trucks & drinks!!!
|
||
![]() |
||
|
da da od greshki
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15561557155815591560 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |