IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Цинкатор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цинкатор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 02:06
SAKAS PRIMER

NA EDEN DRUGAR MU KAZAL" DEVOJKATA TI BESE SO DRUG"
MNOGU DOBAR DRUGAR
DA BESE SI PRIZNAA SE SKARAA NO NA KRAJ SE SMIRIJA
SE ZEMAA
NO TOJ SO MU KAZA VEKJE NEMOZE DA ODI KAJ DRUGAROT NA GOSTI
I DVAJCATA GO MRAZAT
I MAZOT I ZENATA
I SO
NISO
NA ZDRAVJE COVECNOSTA
LUGJETO SE PREKRASNO NESOVRSENI
MALA OTKRIVAS AMERIKA?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mala> Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mala> Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 02:12
ok....
me ubedi...ne kazuvam nisto poveke...намигнување
sepak-sakam da mi kazat...среќа
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 02:17
NEMOJ MILO
NEMOJ DA SI UBEDENA
ZIVOT E KOMPLICIRAN DA MOZE DA SE POSTAVAT PRAVILA NA ZELBITE
ZIVOT E TEZOK I BEZ NEKOI NEPOTREBNI VISTINI
DA POSTOVAT VISTINI KOI TREBA DA SE DOZNAAT
NO POSTOJAT I TAKVI KOI COVEK SAM TREBA DA GI OTKRIE
NO GARANT DEKA POSTOJAT I TAKVI KOI TREBA DA OSTANAT NEOTKRIENI
NEMOJ DA POSTAVUVAS PRED SEBE SI DOGMI
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mala> Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mala> Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 11:25
vaka,kazav sto mislam i nema potreba poveke da razglabam okolu toa...
toa e moe mislenje i nema potreba da se razubeduvame...
kakva i da e vistinata sekogas ja sakam pred sebe...
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 11:38
Vistinata e diskutabilna, kolku od nas se ruzni i glupi,a ne si go priznaavat toa, a poentata e dokolku priznaes deka imas nedostatok, se obiduvas da go popravis i toa prv cekor kon samorealizacijata
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 12:32
ако некој нема очи да види, нема да има ни уши да чуе!
од кај да знаеме како стојат НАВИСТИНА работите меѓу нив?
иако ни е најдобар другар може не ни кажува баш се,
можеби девојката го изневерила бидејки дознала дека и тој шара наоколу! најдобро е да се поразговара колку може посуптилно... јас не би кажала, посебно ако се работи за мои пријатели кои се во брак, на крај може ке испаднам виновна за растурање бракови. ако едниот од нив не е доволно паметен да свати дека ‘го возат‘ нема јас да изигрувам просветител, тие може НА КРАЈ ПАК ќе се смират , а јас ќе излезам подбуцнувач голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 12:49
Nema sansi izneverenitot partner da ne znae za neverstvata dokolku se cesti ili podolgo traat. Tuku e kreten sto treba da se frli od nekoja visoka karpa naglavacki oti ne go biva, a baska e perverzen
Кон врв
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 17:57
zaso perverzen?
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 20:22
najdobro ne vidov, ne cuv!
ubavo opisano vo postot na ACELERA!
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 21:10
гррр, па зар некој сака да му плеснат у фаца дека девојката/дечкото му набива роговиразмислување...тоа е тежок удар за секого, јас не би сакала НЕКОЈ да ми каже дека дечкото ми набива рогови...
од тие причини не би ни кажала некому онака директ
ако и двајцата ми се другари најпрво би зборела со ‘изневерувачот‘ и ке му кажам те видов дека ја/го изневеруваш, тоа е ваша работа но фер би било ако не ја/го сакаш веќе да и/му кажеш-и толку, натаму нема да се мешам. пријателства се растураат за вакви рекла-кажала.
 на еден другар од маало девојка му пред сите другари го правеше рогоња, и он еднаш ја фати на дело, и сите му кажуваа дека го изневерува...и идиотот е пак со неа, а ги откачи сите другари...на таков тиквар ли ке му докажуваш дека е рогоносец  - АКО ОН САКА ДА БИДЕ РОГОНОСЕЦ- ЌЕ ГО ОСТАВАМ  мајмун

Изменето од ACELERA - 01.Август.2007 во 21:12
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 10:18
Зависи од ситуација и од човекот.
Ако ми е добар/ра пријател/ка треба доволно да го/ја познавам и да знам што би сакал/а во такви ситуации.
Некои ја сакаат вистината и по секоја цена и на сопствена штета...а има и такви кои сакаат да бидат слепи и при совршен видсреќа
За мене лично, сакам да ми се каже.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 10:27
Na iznevereniot treba da mu se akne drven tokmak u glava, da se muci, da ne umre odma
Кон врв
ekica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 11:06
ej mende ivina ama ne si upravo ako si mu vistinski drugar ke mu kazes!e sega so ako se sluci i dvajcata ti se drugar i drugarka?ja ne bi se mesala prviot put ajde site nie pravime greski!neli?i kako so vikaat tugoto e poslatko!!!ama toa dokolku se sluci samo ednas ako gledam deka toa se povtoruva bi kazala!zaso da ne!mada toa ne e nasa rabota da se mesame sekoj covek e sposoben da si ja fati devojkata ili taa deckoto deka ja izneveruva!!!TOA SE OSEKA KOJ SAKA NEKA MI KAZE
ece
Кон врв
miki-li Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 1176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki-li Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 00:32
нема што да му кажуваш на некое магаре дека некој го изневерува остави го сам да се удави, зашто после ако му кажеш ти ќе испаднеш лошиот, ти им љубомориш на среќата и сакаш да им ја расипеш врската..... луѓето кога се заљубени се стварно слепи
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.