|
САМОЗАДОВОЛУВАЊЕТО И РЕЛИГИЈАТА |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
њет!
после грешките во гените се намножиле и имало ризик да се раѓаат мутанти- и сега ако брат и сестра имаат дете тоа ке биде ретардирано.. |
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne e lipodobro da masturbiras otkolku da izneveruvas????????????
sto veli biblijat za toa.........????????/ |
|
end off days 15...14...13....
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам што вели Библијата нема ваква паралела... грев си е грев |
|
goor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne veli nikade ni deka masturbacijata e grevnikomu ne mu pravis loso...)))
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA VIDI TOVA SPORED CRKVATA ONADUENJETO E GREV
PA ZATOA SI PRAVAT RABOTI KOI KAKO SO CITAM SEGA VATIKAN TREBIT DA PLATIT GOLEMI OSTETI SO NIVNI POPOVI PRAVELE TAMU VO LOS ANGELOS A SO? MOZEA MALKU DA ONADUVAT NO TOA KJE BESE GREV PA VAKA E PODOBRO SO PARI SE SE ISKUPUVA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako што веке кажав...не пишува за самозадоволувањето дека е грев, ама не пишува ни за пушењето ни за дрогата, ама сепак се штетни
а тие што посегнуваат по деца тоа манијаците католички, се за |
|
goor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega prvi razlika od stetno nesto i od grev
ne li rekovme i vozduhot deka e zagaden i steten pa zaradi toa ne odis u pekolot neli????????? PA VIDI TOVA SPORED CRKVATA ONADUENJETO E GREV PA ZATOA SI PRAVAT RABOTI KOI KAKO SO CITAM SEGA VATIKAN TREBIT DA PLATIT GOLEMI OSTETI SO NIVNI POPOVI PRAVELE TAMU VO LOS ANGELOS A SO? MOZEA MALKU DA ONADUVAT NO TOA KJE BESE GREV PA VAKA E PODOBRO SO PARI SE SE ISKUPUVA aman bre porano ke ja kazea oce nas nekolku pati i tolku a sega mora i da plakaat ahhhhhhhhhhh |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako moze da e shtetno ako sam si go,..a,ne e shtetno ako ti mi go izdrkash,...,...ako vekeanalogirash sprema pushenjeto i drogata,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AVTORSKO PRAVO IMAM NA TEXOV
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако јас и ти не сме во брак, грев е ако ти ..... ај да не користам вулгарности се разбираме
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA NEKOJ KJE KAZE ABE VCERA POPUSIV SE MI E JASNO NO KOGA KJE KAZE NA.E.B.A.V - E TOA NIKAKO NE MI E JASNO KAKO E IZVEDENO A GREV LI E KOGA COVEK SA ZALI? |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zborime za grev,...tuku za shtetnost,...
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSTOV IZMEGJU MOITE E EDEN OD NAJSMESNO NAJNAIVNITE
A BASKA I E PATRIJALHARNO ZAOSTANAT I MI KAZUVA MNOGU HAHAHAHHAHAHHA ZNAM DEKA E MODERATOR I KJE SE SVETI NO MORAM DA NAPISAM PONAIVNO NESTO TUKA NE SUM CUL |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |