![]() |
|
Разговор |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Јули.2007 во 09:01 |
Dali dur ste razgovarale so nekogo, vi pominala misla niz glava kako se onaduvate so sogovornikot ?
Изменето од Biba_G - 20.Декември.2008 во 14:52 |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
auuuu da
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
PA AKO NE MI SE VRTI TAKVA MISLA STO BI BILO POENTATA NA RAZGOVOROT?
![]() ![]() ![]() da, mi se ima deseno, ama mi pagja nezgodno sogovornikot da ne primeti deka sum otsuten i se vrakjam...ali u zadnje vreme ne, posto ako pocnuvam da si zamisluvam, toa i go pravam...so devojka mi, se podrazbira. |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
OOOOOOOOOOO daaaaaaaa i toa cesto
![]() |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Охохоооо и тоа какви сексови тука паѓале!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sekogas kazuvam koga ke se sluci takvo nesto, a nivna fatalna greska e sto ne me svakaat ozbilno
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
mozebi ti e do tonot
![]() |
|
![]() |
|
Moze, upotrebuvam basovi mnogu
|
|
![]() |
|
KALIMERKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
mmm, obavezno.
|
|
![]() |
|
Pa tenko masko glasce ne naveduva na seks, osven drugo masko
|
|
![]() |
|
KALIMERKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
pa izvini jas ne sakam deca
![]() |
|
![]() |
|
E pa zastiti se, oti sam ako ne se pazis nikoj ne te pazi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
a ako ima trujca brakja
![]() |
|
![]() |
|
ne be 9
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |