|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 217> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSKI RULET
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:45 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
COWBOY
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:46 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AXE VILLA ili....sto li e ....reklamata na stranata na IDIVIDI koja...
STO PATI do sega od pamet me izvadi koga slucajno ke pominam so k*rsorot po nea AaU!!! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kRSTOSLOVKA:
|
|
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
????
ОК... ојме вака Ко личност би го издвоил прво Чонте... зш толку го испијанавме со рајчија охридска 65-70 степене, се напрај змија и после му дававме водка
и тој кутриов мислеше дека е вода па изголта уше скоро кило и за малку ке ни умреше
сака да кажа дека беше прослава топ
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OPERATOR SO DALECINKI UPRAVUVACH
|
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наредна личност се разбира е другарми јозо.... брицо триножицо... зш и магаре мојт да му позавидит... како на коњ му е.... и фати еднаш една , и и ставија на девојкава 3 конци на газот.... овој доби кила... типкава ден денешен ојт малку шашаво
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наредна личност е другарми сафет ризиканте.... толку е луд , но сега е во кукен притвор... тој имаше порано ниски каубојки од Амстердам, напред шпиц и везани а позади со пониклована мамуза...се бијат со полиција често и ако имат тип во македонија шо ке испушит појке гане од него нека ми пишит.... па ке се такмичиме
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нарена личност е коки шутоно... ај, другар ми.... од времето кога леташе по кровови со Фордот па до времето кога бркаше девојки и ако го откачеа викаше /Убо мор Убо и не пишти многу....
Па се до времето ко им се мочавме на скопските коли во охрид на хауба или шофершајбна а Коки ко најголем џек се качи на еден Голф и му се искења на покрив....
ПС исто јак ганџаш и опасна каписла за смеење....
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нареден оф корс, но хорс е Саше Рамо на моментална печалба во Словенија Поментално сушчество мајка не родила... Ко падна од дрво на една ветка подолу 2-3 метри и ги расцепи тренерките , гаките и газот , го капевме в езеро на зима, и имат гребено ко мачка по асфалтон со мотори ТЕШКА ЛЕГЕНДА
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај од женскиов род малку, другарка ни Ивка, сега срекно омажена... ко ја фативме сите 7-8 другари па цвичеше ко апенка на угорница... мислам дека од ГангБанг би зеле пример од нас ... Сепак голема другарка и тука кога е неопходно... респект за сите пари шо и ги зедовме... и стапој шо и ги дадовме....
Стварно да не е смешно ке беше трагично.....
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и се разбира... друг фале .. или фљорим како сакате....
колку шо дроџе то бале на мајка имат пропиено и препродаено -да е глува земја... оратор на место, и права змија.... во потерата по џоинти - главна девиза е Утреш кука не крепит, па удри праевме по мигарињата.... Толку се одкачивме тогаш со та шиптарската , 48 саати ноооонн---сстттооопппп... саде ролање , заеби спиење.... ама зато спиеше мики- брат му од сафет ризиканте.. нон- стоп зс внатре праевме хот-бокс.. кутриов преспа околу 30-35 сати зш беше ногу густо и опасно внатре.... та и на пракса двата дена не појде.... Значит Фале -Мастер ин Драгс
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |