IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15161517151815191520 1769>
Автор
Порака
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:36
zdravo Djakondo........sto se slucuva po forumite!?....mnogu e tivko. vaka ne bilo odamna.......kaj se lugeto!?..ili site stanavme golemi profesionalci, preku nok!?....голема%20насмевка
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:37

zdravo truckerнамигнување

zdravo djakiнамигнување

GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:39
zdravo ana marija...kako si? kade ke odis na odmor!?...голема%20насмевка
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:42
ovaa godina nikade голема%20насмевкаke bidam tuka na nashevo ohridsko ezeroнамигнување
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:45
Originally posted by trucker21 trucker21 напиша:

zdravo Djakondo........sto se slucuva po forumite!?....mnogu e tivko. vaka ne bilo odamna.......kaj se lugeto!?..ili site stanavme golemi profesionalci, preku nok!?....голема%20насмевка

па Валерија е на пауза, некои се на одмор и така...

јас се плашам да коментирам, имам закани
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:46
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

ovaa godina nikade голема%20насмевкаke bidam tuka na nashevo ohridsko ezeroнамигнување

па што му фали на охридското езеро (осбен солта се, разбира)
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:47

odlicno, znaci pak ke plivas.......toa e dobro, a znaes da plivas!?...
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:48
djakon........kako ti se zakanuvaat!?......toa podlezi na krivicna odgovornost, za koja kaznite se zatvorski...
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:49
e kako ne sum znaelaнамигнувањеznam trucker znamсреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:50
ne mi treba djaki more ubavo mi e tuka a i shto boja imam dobienoнамигнување
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:51
cokolado?црвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:51

ne mi treba djaki more ubavo mi e tuka a i shto boja imam dobienoнамигнување

немој само да кажеш дека си добила ќоколадова боја, затоа што почнуваат да ми се вртат во паметот некои срамни мисли намигнување 
s.r. Dzaki

Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:53
ja pa ic ne sum po blagoгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 10:54
Originally posted by Trilili Trilili напиша:

cokolado?црвенеење
da trilili daнамигнувањеcokoladoнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15161517151815191520 1769>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,219 секунди.