|
Славјани |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Испратена: 29.Јули.2007 во 13:25 | ||
NE MORSKI
SEGA VIE ME ZBUNIHTE DO DEGA ME UBEDUVAHTE CE NE STA TATARI NEGO HUNSKO PLEME BATE IMAM EDIN VAPROS ZA TJEBJA?????? PACEMU V GRECIJA KAGDA ATRKILI GROBA FILIPA VTAROVA NJE SKAZALI - TAM NA STENAH PISHJOT kral filip jest GRECKIJ KRAL i vsjo napisano na greckom jazike? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 29.Јули.2007 во 13:27 | ||
Добар сум и јас со рускиот го учев 8 год. во школо
Има разни руски писатели но јас го издвоив Григорович баш поради ова тврдење од 18 век.како тој по неколку посети на Балканот разбрал дека правите Бугари(Гагаузите) немаат ништо слично со останатите жители на тогашна Царска Бугарија.И највистинското од сето тоа е како вистинските Бугари(Гагаузите) тогаш сочинувале само 25% од целокупното население на царска Бугарија а сепак морале да научат Македонски за да се разберат со останатиот дел од населението на Бугарија |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Испратена: 29.Јули.2007 во 13:28 | ||
da morski ne ste huni
tocno jas toa go znam vie ste makedonci kako i site drugi 400 milioni no vie ste posebni makedonci koi ne si gi sakat svoite kralevi koi gi poklonuvat takvi ste toa makedonci ptolomeite sega se vrtat v grobovite vikat eeeeeeeeej vidi bi nasite potomci gordite bulgari Изменето од anakin - 29.Јули.2007 во 13:28 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Испратена: 29.Јули.2007 во 14:31 | ||
Дела простые, друг мой! Просто Филипп не грек, а то що написано на греческим дела другие. Срубил, нет! |
|||
anakin
Испратена: 29.Јули.2007 во 14:39 | ||
e morki ti prav maladjec
taka est delo- filip ne grek , no geroi blgarskova naroda kako mitko bombata koj stoit na svekij kilometar i drugi blgarski geroi a hachot cara nashevo da dajot vragov Изменето од anakin - 29.Јули.2007 во 14:39 |
|||
|
|||
морски
Испратена: 29.Јули.2007 во 17:56 | ||
Прав съм ама Филип ІІ не е български герой.
Герои си имаме достатъчно, чак в странство ги ползват за хубаво и за лошо. |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 29.Јули.2007 во 18:55 | ||
Па ако не е херој Бугарски зошто Бугарите толкав споменик му направиа |
|||
chorba
Нов член Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 02.Август.2007 во 17:05 | ||
aleksandar
a
lek
san
dar
a - a
lek - lek
san - son
dar -daruva
potrebno li e prevod za da se razbere potekloto na imenkata aleksandar?
|
|||
морски
Испратена: 02.Август.2007 во 20:18 | ||
|
|||
Ang Pu
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Испратена: 03.Август.2007 во 13:40 | ||
Poveke pati Boogie ima pisuvano za jazicniot problem.
Nemoze nikoj ziv da gi pronajde znacenjata na zborovite anticki, bidejki majmunite "Grcki" si gi grciziraat zborovite.
Na eden forum bas imase za imeto Aleksandar,
Vaka velat Grcite - Ako bese imeto Aleksandar, daruvac na sonceto, togas ke se vikase SONCEDAR a ne Aleksandar
Kontra na ova jas ke kazam,
Togas ALEXOANERANDROS, i ova ne e Aleksandar
Mnogu e poblisko SANDAR otkolku nivnoto ALEXOANERANDROS
Na istok go vikale i Alexandus.
Ovde ne e tema za jazikot tuku za "Slavjanite"
Poglednete go ubavo stitot od Makedonska grobnica vo denesna Grcija, se pretpostavuva grobnicata na Filip.
Znakot e mnogu ubavo prepoznatliv, potpolno identicen, go ima kade?
Pa neli "Slavjanite" bile idioti i nisto neznaele, sto majka bara ovoj simbol na mozaicite vo Plaosnik.
Sto e najinteresno, i na stitot i na Plaosnik, svastikata e prikazana vo poslozena forma, iako i na Plaosnik ja ima i vo prosta forma.
Nema preselbi, nema Karpati, se se toa prikaski za mali deca.
off topic - Chorba, od EXTREM si i pustas fotki na idividi? Jas drug Chorba neznam.
Ang Pu e serpasot koj zagina na Himalaite za vreme na edna od nasite ekspedicii tamu. Isto sum od Extreme i pustam fotki na idividi. Me prepoznavas veke
referrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600">
|
|||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |