IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 105>
Автор
Порака
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 23:09
Зоки, а што мислиш сонцето да биде цел круг наместо вака изгризано?
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 23:20
Bobi mozhe i taka. Razlikata e sto vo toj sluchaj ke bide dobro, no nekako veke videno, ochekuvano... Onoa sto dava element na iznenaduvanje, nepredvidlivost, a so toa i tema za edna nova prikazna so nepoznat pochetok i kraj, potpolno otvorena za sechija fantazija e tokmu toa zagrizuvanje. Toa e onaa lucidnost vo kreacijata sto ja oddeluva ovaa slika od mnogute drugi slichni kako nea.
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 23:21
imam jas i so cel krug, ama ova koga se krie zad shara mi bese pointeresno. inaku da go vladeev photoshopot kako vas i jas nesto slicno ke napravev, duri moze i ke go zgolemev sonceto
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 23:23
Јане, сонцето не се зголемува во фотошоп, туку со употреба на гоооолемо теле
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 23:24
Bidi drugar Jane i nemoj da go zavladuvash Fotoshopot poveke, oti ke ne ostavish bez zanimacija vo "Vor pogled"...
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 23:28
bobi ova e 400 mm slikano, ostreno na tanirot od antenata za da go zgolemam sonceto, no mislam deka e sitno za da pruzi pogolema dramatika. se obidov i so konvertor x2 no togas nemav sonce i anteni. imav samo sonce i samo anteni. u stvari utre ke gi vidis i so sirokoagolen i so 400 i so 800mm. duri pieme kafe
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
aboskovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2005
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aboskovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 21:20
leaving....

Кон врв
dimo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2006
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 22:42
Angel , mi se dopaga tvojot pogled na  slikata Tongue 
Кон врв
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 13:39

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 13:44
jas sum glup ili sum glup ama ne mozam da uploadiram fotka za vtor pogled... znam deka ima expl.. vidov ama ne mi ide ... (((
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 14:11
eve i jas da napravam sefte na vtor pogled
znam deka mnoogu e smeneta koncepcijata ama ... se zagnav

original

moj pogled

Изменето од bobicar1 - 06.Август.2007 во 20:32
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 14:32
Originally posted by сашо сашо напиша:

ne mozam da uploadiram fotka za vtor pogled... znam deka ima expl.. vidov ama ne mi ide ... (((

Sasho...  stavi  [имг]    bez prazno mesto napravi paste od copy image lokacijata  i povtorno bez prazno mesto stavi go znakov   [/имг]  (имг го ставив на кирилица да биде видливо-треба латиница)  i posle proveri

Изменето од Bob Rock - 06.Август.2007 во 14:36
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 14:37
ми се допагја направеното
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 20:36

Малку со позаситени бои и повеќе контраст.
Тоа е мое видување на овој кадар
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.