IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сожалување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сожалување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
Yoco Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Yoco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 18:35
za maya, za tipot.a ti elence poskoro raskinimu...na naydrugarski nacin...ne gubete vreme...mnogu e skapoceno....a i go nema mnogu...

Изменето од Yoco - 10.Август.2006 во 18:36
Кон врв
simonce* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај simonce* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 22:53

i jas go imav istiov slucaj ko tebe pred nekoe vreme i sea ke ti kazam sto napraviv...

idev so nego 1mesec od zal,eden den se preispitav detalno i zakluciv deka treba da mu raskinam,za da si najde nekoja koja sto ke go saka i nama da ide so nego od zal ko sto jas go pravev toa..pravev muabet so nego mu objasniv nekoi raboti od so mn.teskotii go stavi toa ama morase drug izbor nemase
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 20:34
kako e mozno da bides so nekoj/aq od zal???? Ili ti mozda u momentot nemas druga ili bolja alternativa pa use se matkas so taa licnots!!Kakva zal ako ti e zal ostani prijatel taka e podobro i mnogu poiskren odnosot!!!
Кон врв
R-C-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 18:28
AKO IDES  OD  ZAL  SO  NEGO  ZNACI  I  NEKOJ  PORANO  TEBE  NEKOJ  TI  PRUZAL  NESTO  OD  ZAL  PA  TAKA  TI  SE  CUSTVUVAS  DOLZNA  DEKA  MORA  I  TI  TOA  DA  GO  PRAVIS
    KOGA  KE  SE  POCUSTVUVAS  DEKA  SI  ODDOLZENA  OD  SEKOGO  TVOJATA  DUSA  KE  PRESTANE  DA  CUSTVUVA  ZAL
  I  ZNAES  STO  SLEDUVA
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S
Кон врв
FlesX Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FlesX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:50
Ma kakov zal tuka ili se saka ili ne , nema treto.
kakvi dobara poseduva taa vrska od zal, sto ima dobro vo nea, sigurno i toj e svesen deka taka vrskata nema idnina Angry
ONLY THE STRONG SURVIVE
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 15:39
Originally posted by samanta samanta напиша:

dokolku edna vrska opstojuva poradi sozaluvanje, sigurno vo nea ima i eden drug element, a toa e manipulacija...Toj sto odi so nekoj radi zal, e manipuliran od licnosta koja znae deka taa e so nego radi zal..Toa se oseka...Ne mozam jas da odam so nekoj radi zal i toj da ne e svesen za toa....Znaci toj znae, i ne mu smeta......No kako da me natera da ostanam so nego i pokraj toa? So manaipuacii i ti sozdava nekoe cuvtvo na vina i zaradi toa ti ne mozes da se otkacis...Vakvite luge ne se bas za zalenje.....zasto te zloupotrebuvaat emotivno...Zatoa prekinuvaj odma......
ClapClap
Tie vleguvaat u uloga na zrtvi i so cel da te zadrzat podolgo ti iznuduvaat sozaluvanje,zatoa sto se svesni deka nema da imas srce da gi ostvis...A vsusnost voopsto ne se za zalenje,nego se samo golemi manipultori od koi treba da se bega...Najcesto zenskite se onie koi igraat na ovaa karta
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
samanta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 15:48
ClapClap
Tie vleguvaat u uloga na zrtvi i so cel da te zadrzat podolgo ti iznuduvaat sozaluvanje,zatoa sto se svesni deka nema da imas srce da gi ostvis...A vsusnost voopsto ne se za zalenje,nego se samo golemi manipultori od koi treba da se bega...Najcesto zenskite se onie koi igraat na ovaa karta
[/QUOTE]
Jas znam i mazi koi igraat  na ovaa karta.....ako gi osetam deka me manipuliraat..ic ne mi e zal za niv.....
Кон врв
pukanka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Септември.2006
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 15:51
Vakvi vrski se odnapred osudeni na propast! Koe zadovolstvo go cuvstvuvas ti, a i on vo vrskata koga ne go sakas????
Nemoj da mislis elence deka on toa ne go primetuva...koga ke odlucis da ides so nekoj toa treba da go napravis so celoto svoe srce, so cista sovest i celosno da se predades na vrskata kako bi mozela da uzivas vo nea....site raboti sto se sprotivni na ova pretstavuvaat izmacuvanje za dvajcata!!!

Ti ke trpis, trpis edno vreme, ke se stiskas, ke se pravis kulturna(a vo ljubovta ne treba da si kulturen, treba da si samo opusten-ljubovta te vodi ponataka)....i posle izvesno vreme se ke ti stane bizarno....tipot ke ti se odmili i da go gledas a ne pa i da ides so nego....se na se ke si unistis ako nisto drugo edno fino prijatelstvo zaradi ironijata na sozaluvanjeto!!!!
Кон врв
UK25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2006
Локација: Vatican City State
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај UK25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 23:41
A sto zalime vo situaciite, t.e. kaj vasite deckovci koi gi navedovte (nekolku od vas pogore)? Bolni se? sakati se? Nema koj da gi nahrani? Nikoj u zivot ne gi sakal pa nema koj da gi gushne pa morate vie? Im ripka povekje od sto normalnite mozat da gi zadovolat pa morate vie deka nema koj drug?

Svasta ke se iznacita coek po ova internetot znaci... od zal idele be...

Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 16:18
 PODOBRO ODMA DA RASKINES OTI  STO POVEKE SI SO NEGO TOJ POVEKE KE TE ZASAKA  I POSLE POLOSO KE BIDE KAZI MU OTVORENO DEKA NE GO SAKAS 
DALI SI SE ZAPRASA DALI NEKOJ BO GO NAPRAVIL ISTOTO I ZA TEBE
 SEGA NIKOJ NE E ZA ZALENJE
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 18:35
Леле, јас го имам истиот проблем... Confused Не идам (среќа) со некој заради жал... Ама многу ги жалам машките Confused Незнам зашто... Знам дека не вреди и не треба... Ама неможам.... На некој што стварно ме сака тешко ми е да му кажам не зашто знам какво е чувството кога некој што сакаш те одбие... Ouch
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 21:10
Dali ste za zalenje ?
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 01:40
Nikogas ne se zalam i nema da dozvolam da me zalat,isto se obiduvam da im pomognam i na lugeto sto se opkruzeni okolu mene da ne dozvolat da bidat za zalenjeTongueSamo pozitivna energija kon poubav zivotWink 
Кон врв
an_pasan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај an_pasan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 01:50
Ne ja koa ke pomislam deka sum za zalenje doagam na forum i svakam kolku sum srecen u stvari
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.