|
Таттоо и Пирсинг Сликички(втор дел) |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 107> |
Автор | |
Mirakuliks
Нов член Регистриран: 30.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква компбинација од тетоважа и пирсинг, наликува на таа една слика од луис ројо:
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дaлеку е ова од Луис Ројо
|
|
elephant28
Нов член Регистриран: 31.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo, jas sum nov tuka. uste ne znam kako se ova funkcionira,ama ke razberam brzo. sakam da se istetoviram nekoj trible dole na noga, na muskul, pa ako imate nekoja slika da spodelite kako ideja bi bil blagodaren
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уфф оддамна НЕ на темава ( имаше ризн) али ипак ајде нешто од мене
па да стаиме нешто у мојата галерија Готово еј свршив се е готво само дај ми материјАлчињата па да е и инфо дел готов http://skin-artists.com/gallery нешто од мене на сликите Се надевам добар избор Изменето од SeXY - 04.Септември.2007 во 22:24 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна немам ставено нешто
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
девојка на девојка па не местово хмммм
ајде вии Игорче тетоважава значи ги има тие детаљи (зборам за ветровите ) ме интересира дали и кај мене вака ке испадне намерно ја ставам сл еве и ова (прекрасни се) Изменето од SeXY - 26.Септември.2007 во 21:07 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а еве и нешто од моја колекција ( за рандом ова планирам)
мн интересно иако е ко контура уствари без многу бои Изменето од SeXY - 26.Септември.2007 во 21:01 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емоооо на една конвенција |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ииииииииииии нешто најпрекрасно од тетоважа ствано кога гоп гледам ова мислам дека ми е криво што не направив криља
ова е крај се воодушевуем стваноо па и со крвта абе закон ствано( ај сега к езакутам) еве ја а еве ја и девојката убафа (иако е женско) |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |