IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 14921493149414951496 1769>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:42
A drugive deca kaj zabegaaaaaaaaaaa
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:46
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

<FONT face="Georgia, Times New Roman, Times, serif" size=3>A drugive deca kaj zabegaaaaaaaaaaa

ДЕЦАТА ПО ДЕЦА, А НИЕ ПОВОЗРАСНИТЕ СИ СЕДИМЕ ПОНАСТРАНА ДА НЕ НЕ ИЗГОРИ СОНЦЕТО ДЕ (ДА НЕ РЕЧАМ НЕШТО ПОГРЕШНО ПА ДА МИ ЗАМЕРИ И СОНЦЕТО ПОСЛЕ)
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:47
deca
ke ve lapa meca
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:48

Decaaaaaaaaaaaaa,,...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:49
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

deca
ke ve lapa meca

А ЈАС БИ САКАЛ НЕКОЈА ТЕТКИЦА (АКО СЕ МОЖЕ)
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:49

Zivi li ste ljugje LOL

NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:51
ЛАВЧЕ ЕВЕ НЕКАКО ПРЕЖИВЕАВМЕ ДЕНЕС ПА УШТЕ МАЛКУ ЌЕ МУ ЈА ПРСНИМЕ ПА БОС ТУРЧИН НЕМА ДА НЕ СТИГНЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:52
Dalecinata i go pravi na ljubovta ona shto i go pravi veterot na iskrata: ako e mala ke ja izgasne, ako e golema ke ja razgori.
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:53
Nitu eden tovar ne e tolku tezhok kolku spomenite i sekavanjata,mozhebi zatoa starcite i onie shto imaat mnogu spomeni odat so tolku baven chekor i svitkani pleki
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:53

<FONT face="Courier New, Courier, mono" size=3>Dalecinata i go pravi na ljubovta ona shto i go pravi veterot na iskrata: ako e mala ke ja izgasne, ako e golema ke ja razgori.

МУДРА ИЗРЕКА НЕМА ШТО,
КОЈ ЛИ САМО ЈА ИЗРЕКОЛ    
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:54
Djakiiiiiiiiiiiiii
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:54
Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

<FONT face="Courier New, Courier, mono" size=3>Dalecinata i go pravi na ljubovta ona shto i go pravi veterot na iskrata: ako e mala ke ja izgasne, ako e golema ke ja razgori.

МУДРА ИЗРЕКА НЕМА ШТО,
КОЈ ЛИ САМО ЈА ИЗРЕКОЛ    
ne znam, nepoznat junak
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:57

mnogu sum razocaran upm. prosecnata plata vo romanija stignala na 302 evra. Samo nie tapkame na mesto.

s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:58
vo Rusija e nad 500 dolari, a do pred nekolku godini cela armija moskovjani se hranea po kontejneri
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 14921493149414951496 1769>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.