|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 14921493149414951496 1769> |
Автор | ||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A drugive deca kaj zabegaaaaaaaaaaa
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДЕЦАТА ПО ДЕЦА, А НИЕ ПОВОЗРАСНИТЕ СИ СЕДИМЕ ПОНАСТРАНА ДА НЕ НЕ ИЗГОРИ СОНЦЕТО ДЕ (ДА НЕ РЕЧАМ НЕШТО ПОГРЕШНО ПА ДА МИ ЗАМЕРИ И СОНЦЕТО ПОСЛЕ) |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deca
ke ve lapa meca
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decaaaaaaaaaaaaa,,... |
||
|
||
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ЈАС БИ САКАЛ НЕКОЈА ТЕТКИЦА (АКО СЕ МОЖЕ) |
||
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zivi li ste ljugje |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
||
ДимеБТ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЛАВЧЕ ЕВЕ НЕКАКО ПРЕЖИВЕАВМЕ ДЕНЕС ПА УШТЕ МАЛКУ ЌЕ МУ ЈА ПРСНИМЕ ПА БОС ТУРЧИН НЕМА ДА НЕ СТИГНЕ
|
||
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dalecinata i go pravi na ljubovta ona shto i go pravi veterot na iskrata: ako e mala ke ja izgasne, ako e golema ke ja razgori.
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nitu eden tovar ne e tolku tezhok kolku spomenite i sekavanjata,mozhebi zatoa starcite i onie shto imaat mnogu spomeni odat so tolku baven chekor i svitkani pleki
|
||
s.r. Dzaki |
||
ДимеБТ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МУДРА ИЗРЕКА НЕМА ШТО, КОЈ ЛИ САМО ЈА ИЗРЕКОЛ |
||
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Djakiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu sum razocaran upm. prosecnata plata vo romanija stignala na 302 evra. Samo nie tapkame na mesto. |
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo Rusija e nad 500 dolari, a do pred nekolku godini cela armija moskovjani se hranea po kontejneri
|
||
s.r. Dzaki |
||
Внеси реплика | страница <1 14921493149414951496 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |