![]() |
|
До кога мување? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | ||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bravos!.... da te nadopolnam, ne bi se muvala so cel grad zosto koga ke sakam da si fatam decko za ozbilno toj ke misli deka i so nego samo se zafrkavam(toj e samo eden od "dolgiot spisok"0
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
![]() |
||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
|
![]() ![]() |
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja ne se slozuvam zatoa sto !
Batkata otvaral skolki dodeka da najde biser ! Ili (kaj pa mi tekna ova ? ![]() |
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
dur ne ti sk*rci ili ne sakas nesto poveke...
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
milenapcd ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
многу добра работа...без обврски..без карање..кога можеш искачаш со него .... АБЕ СУПЕР СУПЕР |
||
milenaPCD
|
||
![]() |
||
donac ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
da toa e taka samo zavisi vo koja sredina zivees
![]() ![]() |
||
donac
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
Muvanjeto e posledica na seksualnata revolucija koja pocna da ja trese makedonija pred nekoe vreme ,
potocno bebe ovde vo makedonija ,
potocno denes site se ebat samo za edna vecer i pijacka ,
opstestveniot moral e padnat na najnisko mozno nivo
vlijanieto na mediunite i zapadot si go pravi svoeto,
groto od populacijata kaj zenskite se k*rvi i sponzorusi ,
maloletnicki pusat k*rovi za mnogu malku pari ,(nekoja pijacka , bluzice)
ovde mladinata ne znae sto saka ,
se plasat da se vrzat , da izbegnat obavezi i da se vljubat , pa da izneverat
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Aman be Hektore, sto se iznervira tolku
![]() ![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
kakva nervoza ( more se zaprimetuvaala |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
знаеш што е интересно околу тоа мувањето, сите го спомнуваат, а никој не го признава.
демек, не се мувам јас. пробувам за озбилно, ама ете не ми се погоди партнерот. и сега плус ова што го кажува hektor, за малолетничките и пијачките, блузичиња. да го прашаш него дали му го ... за пијачка и блузиче, ќе рече, не бе, на еден другар, оти нели не смее да признае, закони, ова, она. а од рекла казала, бабата не умрела, па и ситуацијата нема да се смени. значи нас општеството ни се мува со правната држава. кога ќе почнат да одат за озбилно, е тогаш ... |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
|
muvanje i vrska bez obvrski zs da ne
|
||
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Па боље мување отколку да имаш дечко па да го вараш..... Мене ми се свиѓа... На пример сега пошо пред некое време раскинав долга врска не ми се фаќа нов дечко.... Затоа само се мувам... Се додека не се заљубам пак... И така иде тоа, бар кај мене... А за тие што го муваат цел град... Незнам стварно што да мислам.... Не би сакала да бидам една од тие во неговиот список али кога ќе размислам пак, зашто да не, и на мене ми било целта само да се муваме, после не е битно.... Да би имало нешто повеќе не би сакала зашто после на сите ќе збори ова она, ваква таква, како што прават повеќето машки....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
de be cel grad ne moze da se muva 8oo ooo e skopje ne sum jas SEX MASCHINE ali ok taka e zborot ... postuvam muvanje ali ne so mn devojki odednas onaka pred da pocnam da odam so nekoja ubavo e na pocetok Da se muvame pa makar i dolgo vreme...
Изменето од speed - 31.Јули.2007 во 18:44 |
||
speed
|
||
![]() |
||
mala> ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
|
muvanje-da ama do odredeni granici....
na pr.posle dolga i propadnata vrska sakam da se muvam nekoe vreme.... se razbira bez preteruvanje... i da,ne mi preci nesto bas da imam pokraj sebe decko sto se muval cesto,znaci vredi tipot i mu dozvolile da se muva so niv.... od kaj znaes mozebi so mene ke prestane ![]() |
||
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |