![]() |
|
Параглајдерство |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
trendafil ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Декември.2006 во 01:29 |
dali e nekoj zainteresiran za mojot sport?
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас ....
за жал за мене сеуште е скап спорт
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
уууу делфинче држи си се за водата, само купачи а и они не нушно се потребни, параглајдерствотое ОДЛИЧНО адреналонско ама треба минимум 2000 еура..... ![]() додуше еден скок и не е некаоја пара ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ма ДА тој еден скок одамна ми е договорен ....дури и бесплатен.....друго е проблемот.....чивијата |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
го знаеш вицот ....од еднаш ..не се станува ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() туку...не ми бега скокањето ...и тоа знам ....нели ме вика од внатре ..од стомах.....нама сакам нејќум веке
![]() |
|
![]() |
|
чим е од стомах.......
обрао си бостан ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Хм а што тренираш ти а?
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
bibi_hippy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Dali nekogash ste letale so paraglajder?
Ako ne ste letale...Dali posakuvate? Veruvate deka paraglajdingot go ispolnuva covekot? Ako me prashate mene... Jas sum letala ednash (tandem).... Duri togash se prerodiv i navistina planiram da prodolzam. ![]() ![]() ![]() |
|
'UTRE' postoi samo vo kalendarot na BUDALITE!
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Летав еднаш во соништата. Абе ајде не заебавај, немам друга попаметна работа, па ќе летам со параглајдер.
Мил ми е животот.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Moj prijatel zagina vo Ohrid pred nekoja godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibi_hippy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Abe, ne e tolku skapo kako shto vie kazuvate.
Vo klub 'Vertigo' od Skopje e 200 eura dodeka ne naucish da letash. I plus nivna e opremata. Veruvajte deka poubo neshto vo zivotot ne mi se slucilo. Poubavo cuvstvo....neznam... Jas obozavam Paraglajding i planiram da prodolzam da ucam. :D |
|
|
|
![]() |
|
Trendafilce... Jas sum zainteresirana. Ama EPTEN. Aj na letanje vo Krushevo? A? Na 30ti juli e svetskoto prvenstvo vo krushevo. :D |
|
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
me too, me too ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |