IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - Дали Македонците изумираат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали Македонците изумираат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака
Amdi Bajram Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: India
Статус: Офлајн
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 16:28
Originally posted by LEGENDA LEGENDA напиша:

Mislev da pomognes okolu NATALITETOT ... razbiras ?
sto e toa Natalitet,da ne mislis e**nje,deca pa jas imam dosega 8 komada
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 17:15
Izumiraat makedoncite, ko prvo slabo se proizveduvaat, ko vtoro 80% e za izvoz Confused
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 20:20
Originally posted by Amdi Bajram Amdi Bajram напиша:

hahahah,..pa,...eve bajram veke pochnal da ve spasuva,....ne mu ginat ushte 10,..mozam da se kladam,...bravo bajram!,....tuku ,..nekli be ti treba u zatvor da si!!???,...a,ne tuka deca da im pravish na makedoncite,..Angry
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 21:34
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by Amdi Bajram Amdi Bajram напиша:

hahahah,..pa,...eve bajram veke pochnal da ve spasuva,....ne mu ginat ushte 10,..mozam da se kladam,...bravo bajram!,....tuku ,..nekli be ti treba u zatvor da si!!???,...a,ne tuka deca da im pravish na makedoncite,..Angry
Blagodarenie na nasiot mil Precedatel me pomiluvase...pasega mozam da dejstvuvam i da ja spasime makedonija od izumiranje so mojot narod..poz.do tebe...
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 22:51
Amdi car si znaci ... ti ako ne spasis niokoj znaci...

legendo sto e toa natalitet e**nje li hahahahaha te obozavam
www.hjspain.com
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 23:04

Amdi car si znaci ... ti ako ne spasis niokoj znaci...

legendo sto e toa natalitet e**nje li hahahahaha te obozavam
Pa iskreno receno i taka e legenda....so mislis ti ke ti spasi gruevski so negoviot rejting so go ima ahmeti, so vojna ili crvenkovski so negovata komunisticka propaganda...nenen batko...samo ako dojde eden ROM (cigan)kako presedatel togas ke bidemi spaseni....i dalje obazavaj ti meni...ali daleko smo ja i ti...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 23:33
abe obozavam u smislu na nenatalitet ne se sekiraj ne ti praam deca niti vice versa hahahahahahaha

Ako ikad se kandidira ROM za pretsedatel ja ke doletam kade i da sum i obecavam ke glasam za nego ...
www.hjspain.com
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 23:40

abe obozavam u smislu na nenatalitet ne se sekiraj ne ti praam deca niti vice versa hahahahahahaha

Ako ikad se kandidira ROM za pretsedatel ja ke doletam kade i da sum i obecavam ke glasam za nego ...
E pa legenda cim ne mi pravis ti deca...togas ja ke ti pravm deca posto specilist sum vo taa oblast..zimi tebe A precedatel koga skas nema problem ...... itoake dojde...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 23:52
abe vidi vaka bajramcho jes da si mi simpaticen ama neka fala praj na Makedoncite niv im paga natalitetot ...zimi ti
www.hjspain.com
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 23:59

abe vidi vaka bajramcho jes da si mi simpaticen ama neka fala praj na Makedoncite niv im paga natalitetot ...zimi ti
E pa dobro be legendo sega te vidov sorry...deka ne si mk.ti si bil spanec da si ebes vekot...ajt ke se potrudam i na makedoncinjava da im pravam deca mi ide taa rabota zimiti da si mi ziv....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 00:16
Pravi be Amdi i pojasni im ja ciganskata filozofija na ziveenje samo toa e spasot za Makedonija
www.hjspain.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 00:53
a,be jas negde napishav kako bi gi spasil,...ama nekoj go pochistil toa,...ako stvarno e taka ,..ke moram da ja povtoram idejata,...LOLLOL
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:13
Originally posted by brza brza напиша:

a,be jas negde napishav kako bi gi spasil,...ama nekoj go pochistil toa,...ako stvarno e taka ,..ke moram da ja povtoram idejata,...LOLLOL
E pa nekoj cistel ne prasuva...ama dobro e sto ima i druga nacija djubredjiji.. a ne kakao sto mislat site deka samo ciganite se djubrdjiji..poz do tebe brza i ostani kakov sto si.....posto drug ne mozes da bides..i ako mozda zelbata tie da bides ama ne moze taka batko..ajde so sreka papagalite..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 21:13

Deneshnive makedonci se,…kjorav sokak,..vo modernata infrastruktura na choveshtvoto,…I toa ne asfaltiran,…ma,duri ne e ni kaldrmisan,…a i od site strani e ograden,..fali ushte samo,…elektrichna ograda,…a,ima i  edna rampa ,…niz koja slobodno pominuvaat najaromatichnite drzavni gomnari i nivnite najbliski, po epitet,……… srodnici,…

Zatoa i gi zabole ,….za drugiteлутина

Изменето од brza - 31.Јули.2007 во 00:26
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,406 секунди.