![]() |
|
Убив птица! |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Јули.2007 во 19:32 |
и сега некако не ми е сеедно, ама беше не сакајќи.
озбилно, не мислев да ја убијам, дури и не знаев дека е птица. ама еве што се случи: осетивме дека има нешто во ќошот и после пребарувања заклучив дека има нешто во оџакот. мислев дека е некој глушец или нешто слично. си реков, ај ќе запалам малку огин и ќе го избркам надолу. ама ете била поголема птица и изгледа од исцрпеност, заглавена овде, не можеше да се снајде и ... ете, сега можете да ме осудите и да ме стрелате ако треба. жал ми е, многу! се прашував, дали стравот од непознато ме натера на радикален чекор, пред да погледнам стварно што е, или едноставно јас сум таков, суров? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
me potseti,...ednash,..odamna,...i jas so vozdushna pushka gagav od balkon i pogodiv eden golub,...i posle mi beshe stvarno zal,...ama,...veke bidna,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
хахаххха
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Јас не се сеќавам да сум утепала птица, али денес убов 2 муви ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bogami,...i treba zakon,...za onie shto gi tamanat,...kutrite ptichinja,..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Dogi ti si sadist neviden ke gorish u pekolot za pticoubijci
![]() |
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
ma.....na kolec treba da se nabie,...pa da mu dojde pamet!
tuku,..ednash jas mavnav so kamen kon edno drvo,...i ....padna edno vrache,...najozbilno,... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
jas ne se zezam loshoe e za karmata ama ako se pokae i naprai dobro delo nema da gori u pekolot
|
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ubi ptica? ![]() OK neknja me pita onoj KOJOTOT dali znam nekoj strucnjak po taa oblast kje go nasocam kon tebe abe pomogni mu na KOJOTOT mani ja pticata ![]() Изменето од anakin - 22.Јули.2007 во 18:52 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja u mislite imam sve po red utepano, duri i eden Kiro. Se racuna toa ?
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
според ова, а и погорното, тебе треба два пати, еднаш за голубот, еднаш за врапчето. повлечи си го зборот! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Ako si se pokajal ke ti bide prosteno
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
v-sara ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 53 |
PROSTENO NEZNACI I CISTA SOVEST
|
|
![]() |
|
tochno,..zatoa i ne prostuvam,...zashto znam deka e napraveno ,..od nekoj,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cigare-migare taktika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
abe se izfilmafte za sho ovaj likov otepal nekoj staorec so krilja..... amante be....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |