IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли нешто од кое сте зависни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли нешто од кое сте зависни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 31>
Автор
Порака
bibi_hippy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibi_hippy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 19:11
ZASEGA NE SUM OD NISHTO ZAVISNIK. 
'UTRE' postoi samo vo kalendarot na BUDALITE!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 19:11
Bebeska infantilnost, toa e zavisnost, a se drugo i ponatamosno e samo bleda i iskrivena kopija
Кон врв
v-sara Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v-sara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 01:44
APTEKARKI
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 01:50
"NEPOTREBNO_POTREBNI" raboti...pozdrav za Ruza,

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
*bibi* Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *bibi* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 02:21
ПРЕД ОВА ЗАВИСНИ БИ СТАВИЛА НЕ ЗАВИСНИ ТАКА СЕ ЦУВСТВУВАМ И МИСЛАМ ДЕКА СУМ ДОВОЛНО ОК ДА МОЖАМ САМ-А НЕ СО ТУТОРИ ЦЕЛ ЖИВОТ...........
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 12:44
zavisen sum samo od mojot kompjuter
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 14:01
Зависен сум од многу работи, ќе се обидам да набројам само некој од нив.среќа
-цигари, алкохол, добра дрога од време на време, убави девојки и нивното друштво, свирење гитара, шитање на добра книга стрип или списание, музика многу музика,  идење по голема нужда, идење по мала нужда, миење заби насабјле, секс, видење љубов, први бакнежи со девојки што многу ми се допаѓаат, готвењето на мајками, сериозноста на таткоми, љубовта кон братми, внук марко бебенцето, чоколадо, к*рт кобејн, интернет, форумов, кршење на законот, уффф и ме мрзи да пишувам уште многу други работи.
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 14:21
zavisna sum od ljubovголема%20насмевка
..........
Кон врв
wilma Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wilma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 17:06
soprugata na mojot najdobar drugar non stop ja sledam na tv,u zivo,radio-sekade ama bas sekadeголема%20насмевка
Кон врв
wilma Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wilma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 17:07
Originally posted by wilma wilma напиша:

soprugata na mojot najdobar drugar non stop ja sledam na tv,u zivo,radio-sekade ama bas sekadeголема%20насмевка

idol mi e za zena na 21 vek
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 16:33
Od kaskavalголема%20насмевка
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 18:08
Od wc papir
Кон врв
AshtrayGirl Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AshtrayGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 19:48
од гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
bajaderam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Ноември.2006
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bajaderam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 19:52
големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.