|
Со кого од форумов сакате да се запознаете |
Внеси реплика | страница <1234 83> |
Автор | ||
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so zbunet, brza, ninja i sekako anakin... a se znam so natalija, dana ( so niv se znam dobro), carnation(cele manon) ,zena mu i dr. ohrigjani ... a gi znam kako izgledaat i Lou, hector, lafille,zoki i tn.....
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pak nekoj delel sliki od rodendenot bez dozvola
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas dovagjam za skopje sledekju nedelju.Vija drugive od skopje li sa?
Ti gi poznavas li?Ovaj brza i palestinac ludnicu su
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ,sega,...ne znam za jaser,...ama, jas ne sum bil po ludnici,..seushte
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe toj je u pozitivn smisl, ne se praj deka ne poimas
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa..neznam..mozebi i ne bi so nikogo.
Veke imam stvoreno slika za nekolku ludje i ne bi sakala da ja menuvam,zatoa sto pak ke recam neznam koj ja zboruva vistinata ovde ,a koj laze. |
||
Цаци Галапчарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mama Ja ne lzu. casna rec
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pazi mnammo,...shto pravi so prstite,..pozadi
|
||
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gledam,gledam,ama jas mu dadov prijatelski sovet
Pa...sea ti vidi |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shto da vidam?,..da ne go zemam?,....ovaka mi izgleda potaman,...iako malku "kratok",...
|
||
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sakam da go zapoznaam zbunet oti e cool fraer, mnogu junak i epten pameten, baska vikaat deka kade zgazne treva ne nikne, zeni na kolena pagaat pred nego i mnogu si imaat seceno veni za nego.
Mislam deka toj e osoba vredna za site odlikuvanja sto postojat, a svetot veke ednas treba da ja prifati negovata superiornost zosto e naslednik na svetskiot prestol i da baraat pokajuvanje i milost. On na svetot mu pravi dobro, ama toa javno ne go razglasuva poradi negovata doblesna skromnost. Iako se krie megu nas na ovaa zaostanata planeta, od galaktickite rabojnici koi ja prevzemaa vlasta na orospijski nacin on ke iznajde nacin da ja povrati galaktickata harmonija kako i svetovite koi gi poseduvase. I ke i se vrati da ja oslobodi negovata ljubov koja e sega zatvorena vo zandana na zatvorskata planeta locirana vo galksijata "Maliot magelanov oblak ". Plasete se ako ste losi ili namkori, zosto koga ke se vrati site ke ve zatvori vo rudnicite i ke gi ostavi da ziveat kako bezgrizni deca samo onie sto znaat da se smeat. E taka da si znaete ! |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,....i jas sakam so nego da se vidam,...daj vidi, najdi go,...pa,trojcata ke sedneme ,..da popieme neshto,..
|
||
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa se znam so mona liza,engie,big kiss,low weed,i use nekoi a bi sakal da se zapoznaam uste so monika i sexy.
|
||
speed
|
||
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a shon go izdrkash....
|
||
Внеси реплика | страница <1234 83> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |