|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 217> |
Автор | |
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alfred Hitchcock
nema potreba da obrazlozuvam |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako de,..ajde ,..da chueme,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
THE DOORS-Densmore,Krieger,Manzarek i Jim.....Morrison.
Poetot. Riders on the storm-ne se zaborava Изменето од mamma - 23.Јули.2007 во 19:12 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziti,..mammo,...mornici me polazea,...auuu,..stvarno dobra pesna,...moja omilena ,...mi beshe,..
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drago mi e ako te potsetiv na nesto!!! Temava e tocno za toa....samo koj kolku razbira |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi mu go ostavila toa na anakin... povesht i mnooooooogu podobar e vo objasnuvanja. Jas si priznavam ne me biva Steta sto ne dobi oskar iako bese nominiran povekje pati... Koga kje go spomnam Hitchcock odma so nego i Tippi Hedren (majka i na Melanie Griffith) si ja povrzuvam, a jaka zena bese... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako?!,...pa mislam deka ima pochesen dobieno,...ili ne,...sum zaboravil,..a,da ne beshe komunist,...pa makartur da go goneshe,...
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CASSIUS CLAY- bokserot koj nesto se "naluti" i......1964 god.si otide vo islam kako MUHAMMAD ALI
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aajjj,mammo,...nemoj,...ke gi ok*rnazish muslimanive,...kolku shto znam ushte nikoj ne go spomnal nego,..
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve,jas go spomnav zosto bese nekoj.
BARRY WHITE-covekot so kadifen glas,sopstvenik na GRAMY,najdobriot soul interpretator,osnovac na Love Unlimited Orchestra. Kerka mi me prasuva:A toj Beri Vajt e crnec?? Изменето од mamma - 02.Декември.2007 во 19:08 |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve...mi trgna so muzika.
Edno od komshiskite deca jadelo vo Mac Donald's i dobilo dve gratis karti za koncertot na ROLLING STONES vo Budva. Mu vikam:super ke imas sto da vidis,a toj: Eeee...pa sega za eden koncert duri do Budva da odam,pa koj e toj MICK JAGGER....??? -ne se potrudiv da mu objasnam mu vikam: Daj vamu kartite!!!! Normalno-ne mi gi dade.Gratis e gratis pa i ako neznaes koi se Rolling Stones Kako da mu objasnam koja e taa ANGIE?? http://www.youtube.com/watch?v=X8zBq7wmxBQ Изменето од mamma - 02.Декември.2007 во 19:09 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aajeennngggiiii,...aajjjjeeeeeeennnnggggiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GRATIS KARTA
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:38 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OPHRA
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:38 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |