IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Минатата ноќ I
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Минатата ноќ I

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 100>
Автор
Порака
green-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај green-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 01:44
VRV NA SE
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 07:30
minatata nok si pominav mnogu ubavoTongue

zatoa sega ke dremam tukaLOLLOL
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 09:02
minata nok imase alkoholizacija Dead tezok e zivotot na tie sto pijat LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 09:07
lele hekiLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 09:15
sega brzam, pijam voda da se hidratiram sto pobrgo, da ne me fati vo zeskovo mamurlukov i da riknamLOL i sta sam ono pricao ......... a da i tako ostao sam sam na sanku posledni mohikanac
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 09:17
ti veruvam hekiWinktezak je ovaj zivot al da se zivi moraLOLLOLLOL
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 22:15
Mi padna . . .tendzere od rosvaj na palecot od nogata i lelekav pol saat, a nemase koj da mi go baci za pobrzo da pomine
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 00:12
минатата ноќ ми изјавија љубов али за жал неможам да ја возвратам и се чуствувам ужасноOuchOuchOuch
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:35
lele malecka , nemoj taka stroga da bidis , DAJ MU , A BE DAJ MU NA decata radostLOLLOL , minatata nok si izladiv vino , si pustiv aca lukas , izlegov v kafiki , pijav stok , barav zrtva , najdov zrtva , i pijav taka i pijav i edno vreme ko mi rece p**kava, cela vecer muabeti , sarkazmi , e*ac sum , tepac sum , mafijas sum , biznismen sum , vrski so ministri i ostala mirudija LOLLOLLOLLOL i posle tolku ubeduvanje mi veli ne mozam da dojdam na pijacka na toa "posebno mesto " LOLLOLi taka si ostanav so stokot da ne recam so k*rot v race LOLLOL
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 15:05
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Mi padna . . .tendzere od rosvaj na palecot od nogata i lelekav pol saat, a nemase koj da mi go baci za pobrzo da pomine
a,ne ti tekna da go ,...izmochash?!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 11:43

sedev doma , se odmarav

Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 11:45
e da znaev ke te vikavme, sedevme so tri cehinki (znaci edna visokLOL) i go pievme nivniot poklon: polska vodka i ceski rumBig%20smile
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 12:18
vcera vecer - tapa....film triler i neuspesni obidi za zaspivanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 13:49
more vampir , oti ne mi kaza porano AngryLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.