|
Копирање заштитени програми и ДВД филмови |
Внеси реплика |
Автор | ||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јуни.2007 во 10:16 |
|
Дали некој има искуство со вакви програми. Успеав да најдам доста вакви програми но сериал е теско да се најде за нив. Препорачајте некој добар програм за копирање
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CloneDVD so AnyDVD ustvari anyDVD gi dekodira.
Isto dobar e DVDFaB. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti se znaes piraterijo teshka
Изменето од anakin - 08.Јуни.2007 во 10:34 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto da pravis ovde zemam od videoteka originalni DVD i si pravam kopija za domasna upotreba, a sto e najinteresno, so najnovite zastiti nekoi originalni DVD ne mozes da gi gledas na kompjuter, samo na DVDplayer, ama zatoa kopiite idat i na kompjuter
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам многу. |
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги симнав и инсталирав, зошто AnyDVD ми вели не е валидна 32бит Виндоус апликација? Како се користи АниДВД?
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od kaj simna AnyDVD?
Inace anyDVD raboti vo pozadina, dodeka so CloneDVD kopiras. Any DVD samo dekodira ne pravi kopija zatoa e Clone Dvd |
||
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За копирање на ДВД (оригинали) за мене до сега наједноставна за употреба и полезна е DVDShrink http://www.dvdshrink.org/index.html
а воедно е и бесплатна. Од оригинал ДВД што тежи околу 6-7-8 ГБ го намалува на обично пазарско ДВД од 4,7ГБ. Дозволува и играње со содржината. |
||
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го ценам секој твој напор да помогнеш, но не беше тоа темата. Дали знае заштитени ДВД да копира? |
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, ако АниДВД работи во позадина, тогаш најверојано е ок. Инако за оние кои сакаат да си симнат ги има комплет: (Any DVD, Clone CD, clone DVD, krakovi za istite) во еден фајл на www.torrentz.com a во полето за пребарување барајте „clone DVD“, не знам дали се најнови верзии но вршат работа. |
||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Копира и заштитени. Проверено на Гладијатор, Шпански апартман, филмови на Бенини и сл. купени од Италија и Британија. А ДВД регион фрее ти помага да ја скокнеш регионалната бариера (заштита по региони). |
||
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |