|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 56789 263> |
Автор | |
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obicno ne sum panicarka,skoro cela bremenost ja pominav bez problemi ,site kontroli bea super bez nikakvi komplikacii,slusajki auu ova ke bide dobro bebe,samo so ovaa posledn ta kontrola malku me isplasi zatoa sto mi rekoja deka e edno bas golemo bebe i deka ke bide tesko da izlezi,da vnimavam da ne jadam mnogu.Pa me fati malku panika,ne od toa so ke imam bolki,nema vrska so mene,samo me plasi za nego.Za toa si vo pravo kade se poragame,dosta zavisi,vo privatna klinika sum vo paris taka da i toa pomaga,babicite se super kako i doktorite se nadevam se ke bide vo red.Fala devojki uste ednas za podrskata i odgovorite..
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam uste edno prasanje,neka mi izvinat site,mozi nema vrska so temava ama nema druga,sepak ke prasam.Dali nekoj znae nekoj lek protiv strii?
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бебе со игли во телото
Бебето Ксиао Ју, од година и пол, има шест игли во телото. Родителите го однеле бебето на преглед оти било невообичаено немирно и раздразливо и при тоа се откриени шесте игли за шиење - пет во телото и една во главата. Докторите ги откриле иглите со рентген снимки, а родителите велат дека немаат поим како тие се нашле во телото на бебето. Детето ќе биде оперирано за да му ги извадат иглите. Изменето од Mona Liza - 20.Јули.2007 во 18:15 |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црно-бели близначки
Марша и Мили Бигс практично не се разликувале кога се родиле пред година дена. |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvinete, zalutav, na koja strana e izlezot ?
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј збунет срц, додека си на темава, дај кажи ми дали обожаваш деца , или можеби веќе имаш ?
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 15.Ноември.2007 во 12:31 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova stanuva lichni oglasi,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
btw..beleg ova e tvojot angel, neli ??
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 15.Ноември.2007 во 12:32 |
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белег, дали детево на сликава е твое синче/ќерќиче или силкава е онака рандом?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangelos,...ubavo shto si "izlegol" da proshetash malku,...na chist vozduh
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 15.Ноември.2007 во 12:32 |
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми личи на тебе Затоа и те прашувам дали ти е синче или ќерќиче, пошо тешко ми е да одгатнам дали е машко или женско на сликава
Еве не мора да кажуваш дали ти е син/ќерка, кажи барем дали е машко или женско?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |