|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Автор | |
Sinolicka
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edinstvenoto nesto sto e vistinsko na ovoj svet e LJUBOVTA.
|
|
Wer nicht liest, der nicht lebt.
|
|
White_Angel
Група Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm....bi trebalo da postoi
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, postoi. |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,postoi. kako i ne bi postoela? Togas zivotot ne bi imal nikakva smisla
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да постоеше во комунизмот.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi onamu kade ja ima t.e. kaj onaa osoba koja saka da dade, sto znaci da se prepusti na sakanata osoba bez zrnce egoizam vo sebe, ne ocekuvajki sebicno deka mora da i bide vozvrateno. Ljubovta se dava, a ne se zema, nagrada ne postoi , samo sposobnost sto malkumina ja imaat t.e. da znaat da bidat srekni
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da postoi vistinska ljubov , samo taa ljubov treba postojano da se odgleduva za da ne zgasne, isto kako sto na cveketo mu treba voda za da opstane taka i ljubovta treba postojano da se nadopolnuva so cuvstva za da ne zgasne .
Vistinskata ljubov postoi so onoj kade sto ke prepoznaes barem mal del od samiot sebe , kaj licnosta so koja moze da se nadopolnuvate eden so drug...
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sea ke vi kazam za vistinska ljubov ...
na mojata vistinska ljubov po se izgleda denes i e rodenden ... i e 2000 km daleku od mene... ono ne mi e bas vistinska ama ja sakam kako osoba mnogu premnogu , a posto znam sto djubre sum ne mozam sea da ja dovleckam do mene i da brkam drugi zneski ...jebiga prokletinja musko ali sea da i treba nesto ja za nea sve davam i ostavam sve bas me briga s bi naprail da i pomognam majke mi... oti e dobra i bila so mene koga mi bilo tesko... i sekogash ne mi dozvoljavala da se bavam so kriminalni mahinacii... i mnogu ja sakam i mnogu sum pijan e da be da taka si e ... Inace za onie koi se sekaat toa e mojata dilema proslogodisna ama ova e devojceto od novi sad se vika teodora i mnogu e srcka i ima mnogu ubav osmeh ...ama ja ne smeam da i kazam toa i se praam cool , kako znam deka e vistinska ljubov ...znam posto sea onaa kuckata od Pirot sto me ostavi koga dobiv otkaz pred 3 god pocna da me brka i da mi se javuva jebem li ga koa ke stais tocka na zensko se ponasa cudno... ama poentataa mi e ama bash nisto veke taa ne mi znaci... posto na nea ne mozam da i kazam nisto sto stvarno mislam a na Teodora mozam i ona znae sve ... i pak mi e drugarka i ja sakam be ja sakam i nindza moze da saka zas da ne ... nego sto mi beshe muabetot... a h da vistinska ljubov ...toa e koa nekoe devojce ke dojde so tebe u sto se vika demolirana kuca i da spie so tebe 7 dena i sekogas da bide srecna i posle meseci i meseci da ti kaze molim te dejane daj da se vraqtimo u nashu kucicu meni je samo to potrebno da budem sa tobom ... e toa e praava devojcica i prava ljubav... Ima da ja napravam biznismenka kako znam i umeam i ke i uplatam i studii pa neka bira sve bi dal za nea i pak bi pocnal od nula posto ja sakam ... prava ljubav e koga si spremen i da lazes i da krades i ic da ne ti e zal za posledici poradi nekoj koj ti znaci , ... ama jebiga ne mozam da sum so nea e toa e prava ljubav u mojem slucaju tuzna ama ne i nepopravljiva... zelim vam prijatno vece |
|
www.hjspain.com
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trognata sum!
Изменето од MELANY - 22.Јули.2007 во 00:42 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
потои али ретко...
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi ,ama uste ne e vistinska...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi 100% koga ti kazuvam jas
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto postoi i caj od sipki
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |