|
Цинкатор |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јули.2007 во 14:55 |
Dali bi mu kazale na vasiot najdobar prijatel deka negoviot partner go izneveruva, dokolku ste svedok na takvo nesto ?
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или јас би го завртел обратно, дали да и се каже на партнерката, на вашиот најдобар пријател, дека тој ја изневерува?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hhmmmm,....nema tuka konkreten odgovor,...zavisi ,...od situacijata,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bev slucaen svedok, mu kazav, sega veke ne sme dobri prijateli, a oni se seuste zaedno
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да би му кажала па нека си знае со кој /а си има работа...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi vikaat deka sum trebal da i potrazam za da ne kazam, ama mene dovolno mi bese zgadeno koga pomisliv deka veke dvajca se iznaripale vrz nea i uste koj ne, za koj ne znaeme
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mi e navistina dobar prijatel-ka ke kazam,a posle
sto toj-taa ke napravi i dali bilo sto ke napravi e negov-nejzin problem. I ne bi go narekla toa cinkarenje. Sepak pomagas nekomu da otvori oci ako mu se zatvoreni. |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele mamma kolku mnogu si u pravo ! Ova isto sakav da go napisam ama ne mi si pisuvase .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imame sreka shto i mamma ne nie mrzliva,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas se soglasuvam so toa da se kaze ,dokoklu sme navistina bliski i vistinski prijateli ,da
a mene mi se sluci na edna prijatelka i go vidov deckoto so druga pa ne i kazav,zosto mislam deka ke mi se slucese isto kako na zbunet ili poloso na kraj jas ke ispadnev vinovna ....toa ne e fer ...no toa e
|
|
Life is beautiful
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi mu ja ebel pa bi go viknal da gleda na video ako e tkava ( i ako mi dade naravno )
a dal bi go kazal nego nema sansa
|
|
www.hjspain.com
|
|
MissWarrior
Група Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dreba da go odbereme praviot nacin kako na prijatelot-ta da im gi otvorime ocite. na onoj sto postojano mu se zatvoreni i vo taa situacija ke mu bidat.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако неколку пати тоа ми се удрило од глава, сепак мислам дека треба да се каже. Многу говори за карактерот на некој човек начинот на кој се сочува со вистината. Па ако ништи друго, подобро ќе си го запознаеш пријателот.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ti e vistinski drugar ke mu kazis deka zenata go izneverva samo mora stalno da postoj dokas
|
|
mbm
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |