|
Дали сте имале анален секс? |
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne rekov dali e ubavo ili ne, jas samo rekov deka nekjam.
Изменето од Eleni - 19.Јули.2007 во 15:54 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci se raboti za predrasudi
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj po svoe!
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvi izrazi upotrebuvate,nekoja i da probala sigurno nema da kaze,sigurna sum da beshe pristapot porazlichen i ne tolku vulgaren ke imashe razlichen ishod. |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmm abe taa go primat v gs , pa sega ke i e sram da kazit....
dobro evo ke sum pokulturen i vo shod so IQ nivoto na forumov...
Dali imate istaeno semka na k*r////
ili dali imate prdnato na k*r
A za ishodot eleni nemie mnogu gajle... pr. jas ne sum moderator pa da se grizam i da voveduvam temi koi ke gi zaintrigiraat chlenovive.... Jas samo se zezam..... Reputacijata mene ne mi e bitna...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi go narekol toa logisticka ljubov, namesto nacukuvanje u supak
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili ABH sektor za NHB specijalci
Изменето од zbunet - 20.Јули.2007 во 11:43 |
|
MissWarrior
Група Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Analniot seks poveke ne e tabu kako porano. Jas sum probala i mislam deka pogolem del od zenive denesni i devojki imaat probano.
Prasanje e samo na koja kako i se dopaga. Mene licno ne mi se dopaga. Imam probano pred odprilika 6 godini i dosega nemam povtoreno. Duri i so soprugot ne sme imale analen seks Ednostavno ne mi se dopaga cuvstvoto |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke se prisposobi slapka isto kako so dunda
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O' devojko slatka, gazence mi daj
zosto i tuka ima raj, do jajca i do kraj, a ke ti se zaproleti kako vo maj. Napupi se sto mozes poveke naj za da svetnat polumesecinkite so siot sjaj |
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravoooossss....
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mislev na toa da pazish na reputacijata,tuku nikoj ne saka da bide predmet na ismejuvanje,a bashka kako e napishano kako da e neshto losho i nekoja ako go napravila toa avtomatski lom se pravi i ke go pravi toa so sekoj.
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najprvin jas kako zensko ke pobaram da go e*am
tipot vgas so vibrator i toa JAKOOOOOOOOOOOOO DA
VRISNE OD BOL PA POSLE ke pravime muabet
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |