![]() |
|
Кој е подобар кувар мажот или жената |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и јас се сложувам со тоа дека мажите се поголеми к*рвари од жените
|
|
![]() |
|
![]() |
|
verdana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јули.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 72 |
se slucuva i toa |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
e zavisi toa, ima takvi i takvi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Trilili - 12.Јули.2007 во 11:27 |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() a na temata podobri kotvaci se mazite.mazot mi ne e profesionalen gotvac no od toa sto go prigotvuva mene mi e vkusno i mi se dopagja.ne sum optovarena koj da zgotvi vo denot, ako e doma i posloboden togas toj
![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
Професорот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Детето.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
mnogu mrazam vakvi podelbi....isto e kako so vozacite, ne e bitno dali e maz ili zena
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da,..ich ne e bitno,..zatoa se vlechete k'o polzavi,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
green-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
NE E DO TOA....
|
|
![]() |
|
555mb ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
mama?
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Има и меѓу мажите добри кувари бре:)
Жените традиционално се демек подобрите, али последно време мажињата не се срамат да улезат у кујна и да ги побијат долгодишните трвдења:) Изменето од joki - 28.Август.2007 во 20:12 |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
vazno e toj sto gotvi da gotvi so merak ... i da e ubavo servirano ... ako e mesoto na kup ... mene ke mi se slosi ... ne da jadam ... napraveno so merak ... i ponudeno so dusa ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Taka i jas bi jadela :)
A najcesto se mazite golemi majstori , ama pa tie imat i poveke slobodno vreme , mozi do to da e:)
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
Srni4kA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() beautiful_girl Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Жената она повеќе работи и готви од мажот
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Definitivno....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |