IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - "kviki" да или не
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

"kviki" да или не

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 17:52
Originally posted by zajkoo zajkoo напиша:

тука си во право.Ја поставив оваа тема само за проверка дали се сменил начинот на размислување на македонските жени од турско па до ден денешен.

I bash vo ova se gleda dali se smenil nachinot na razmisluvanje na zenite? Mnogu gledate filmovi znachi mada kako sho reche nekoj ova i u filmovi go nemaSmileA i bash me interesira dali i kako ti ke izreagirash u takva situacija,bash ova primerot so liftot me interesira posebno.
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 20:09
abe to ne se praj taka.
Primer...so komsikata se bendisues nekoe vreme, ama samo ste na zdravo komsi...i nekoas se zaglavue livtot, i normalno...tuka to se pravi u takva situacija.... a apla ako ne se poznavas ...hmm sto znam..tesko
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 20:20
nema veze, edra ne edra, bitno da znae da surfa :))....zemi sto ti nudi zivototLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 20:20
nego ja u kuka so ziveam a nema lift ....+ to nema komsifki u kukava ConfusedCry
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 22:46

Iskreno pomislata da se ima sex so nepoznat i toa kviki vozbuduva, no ja licno ne bi go napravila toa...

Ama kako sto vikaat " Nikogas ne veli nikogas"Tongue
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 22:48
Originally posted by emkas emkas напиша:

Iskreno pomislata da se ima sex so nepoznat i toa kviki vozbuduva, no ja licno ne bi go napravila toa...

Ama kako sto vikaat " Nikogas ne veli nikogas"Tongue

Емкас оди чатуј ма, никогаш не вели никогаш-Џемс Бонд
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 08:26
Znaci doaga vreme koga nie mazistata ke staneme ebanata stranka, vise ne znaes dali nekoja ke ti skokne od nekoja grmuska vo nekoja temna ulicka za ti pravi raznorazni nedomakinski raboti. Pu, pu, sramota, kade otide ovaa nasa mladina koja trebase da go oprai ona sto starite go zasraa
Кон врв
cigare-migare taktika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 245
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 09:48
pa, i go opravat... non stop se shtelovet svrdlata i se koet klincite... kon izgradba na edno dushevno tromavo i bezkichmenjacko opshtestvo...  Skoket ovie fukaive ko ludi ////LOLLOLLOL
Кон врв
zajkoo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Vatican City State
Поени: 200
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 00:12
A zosto da ne se gleda koga bas site devojki reagirate na vakva tema so zborovite deka ne ste k*rvi ili deka sida ke zakacite.Zboruvam  za cisto zadovoluvanje na strasta i nisto poveke  i aj te molam kazi mi deka do sega ne ti se zavrtela takva misla vo glavata ,da imas sex so nekoj so koj si ostanala na samo.A ova primerot sto go dadov so liftot pa ako se sretneme nekogas vo lift probaj i ke vidis kako ke izreagiram.
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 00:39
Originally posted by zajkoo zajkoo напиша:

A zosto da ne se gleda koga bas site devojki reagirate na vakva tema so zborovite deka ne ste k*rvi ili deka sida ke zakacite.Zboruvam  za cisto zadovoluvanje na strasta i nisto poveke  i aj te molam kazi mi deka do sega ne ti se zavrtela takva misla vo glavata ,da imas sex so nekoj so koj si ostanala na samo.A ova primerot sto go dadov so liftot pa ako se sretneme nekogas vo lift probaj i ke vidis kako ke izreagiram.

Ne se razbravme,mene me interesira ti kako ke probash? Dali ti ke imash eve hrabrost da ja narecham da go napravish prviot chekor?
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 00:57
shto e,elenche?,...da ne se tokmish so nego u lift,...pa,da znaesh shto ke pravi,...za sekoj sluchaj,...Big%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zajkoo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Vatican City State
Поени: 200
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 00:57

Pa po pogledot se poznava koj saka a koj ne ,Svetnati ocinja,nasmeano lice a nikoj drug okolu nas .Vredi da se proba 2-3 od 5 slucai uspevaat veruvaj mi

Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 01:10
Abe dodeka dojdesh do toa svetnati ochinja nasmeano lice ova ona treba vreme,shto znaci ne e bas izvodlivo vo primerot ti sho go dade na pochetok na temata.Ne me svakaj pogresho sekoj ili skoro sekoj moze da si go napravi filmot u glava ama realnosta e malku podruga.Nikoj denes ne odi na nesigurno,nikoj ne saka da bide odbien(ova vo najdobar sluchaj odbien,u drugi sluchaevi moze i drugi posledici da imaBig%20smile)

A inaku ne koristam lift,idam peshkiBig%20smile
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 01:13
hahah,...zajko,...ete ti idea,...na skali da gi "prechekuvash",..samo pazi nekoja stvarno da ne ti "svetne",....LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,236 секунди.