|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne si legnuvaj rano e...ne bidi epten pederka...sea gi vidov novite sliki sto si gi staila...mn si slatkai imas kolegi od sekoja vrsta aa toj nigerot...sto tolku bliska so nego...uste pa dve sliki si napraila so nego...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ај не ме заебавај
кој тоа сака мене да ме легне абе како не ви е срам, се педери , ц ц ц ц е арно ме потсети, да си легнам и јас сега |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pa sakam u struga...ama strav mi e od tuturutka da ne me najde u voda da me udavia mozno e i u ohrid da me najdeinace mona...odi vo temata kogo bi legnale...ima lugje so sakaat da te legnat
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахах, ааааа, е не може ти да ме давиш, јас да пијам вода.,, не не не
абе ја не идам у македонија оваа година, ај ти дојди кај мене тука, ќе те шетам и ке си најдеме по некој педер убаво да си поминеш во Охрид , само пази да не ја испиеш водата еееее штета, можело д аидеш и во Струга, кај тутурутка, заедно да се удавете |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mona blaze si ti...odma dovagjam kaj tebejas ovde gol uste da se soblecam od so e zeskoinace na odmor u ohrid...i znam deka ke si pominam najubavoaj dojdi i tike se davime vo ezero
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахахха
МАСТЕР , ич да не му се сеќираш кај мене тука е 21 степен температурата, преска заврна дожд и така еве си седам у долги ракави и си читам на форумот еј, а каде ке одеш на одмор ? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so bratuced mi i brat miama za 4 dena idam na odmor...ke ima mn pederkiedvaj cekam da idam...inace mona...se nadevam tamu u germanija se ziveee...utre u sk ke bide 43 stepenia u turcija padnalo snegsve se poremeti site pederi ke izumrat
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле , не заборави малечка
а и овој тутурутка, ја не знам дали го препливува езеротот или шо се случи со него ама затоа пак , тука е збунет, е многу си го сакам, со ќеиф ги читам ситенегови постови на форумот МАСТЕР, ти со педери ли беше на базен или ?? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe na bazen bev...i samo setam po gosti denes se pribrav domaa inace so male4ka utre ako moze ke se vidime...trebase vcera ama ja ne mozevinace tuka e male4ka pisuva samo u ovaa tema ne svrtila
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве сум МАСТЕР, седам на креветот , грбот ми се укочи
абе ти беше ли на базенот или не одиш се виде ли со малечка, како е она ? ја немам од дамна сретнато на форумот |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mona pa kaj si ti...se izgubi zaboravi na bojan 69
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелелееее 95 страни стигнала темава
не сте нормални, а и јас не сум со сите изгледа ма каков бојан 13, ние сме бојан 69 |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Belezan si i zatoa staj si go gazot ovde megu nas, ke go cuvame kako nas da e, ne se plasi ne se boj
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stom si dosol ovde gotov si, oti pederstvoto e zarazno
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |