|
Дали сте имале анален секс? |
Внеси реплика | страница 123 24> |
Автор | |
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јануари.2007 во 23:36 |
Мое мислење е дека е педарски нагон, што знам женското има кај го прима а машкото има кај да го става. Во последно време се повеќе слушам како некој имал анален секс што за мене преставува еден вид скриена хомсексуалност во личноста. Јас лично не сум сакал никогаш анален секс, освен ако девојката сака ептен тогаш можеби и би го пенетрирал а не гледам што би било тоа толку возбудливо.
|
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako ne dojdi ke te centrirame.....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu radoznali nastradale
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne mi ja poservite temava sega/..... kazite sho ve prashvam...... dali i go imate zakopano na nekoja domakinski???
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze nekoj film sto sum gleal ?
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj kazi ko zapna...
Samo kazi prvo dali ko i go stavi toj so kukobernikot taa gi povrati sarmite za koi se dupeshe???
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
On bese los i pijan covek. Prethodno padna vo kalta dodeka ja brkase gol po dvorot oti nekese da mu dae. Ama ja mlatna so edno drvo i ona padna nickum vo kalta. Ripna vrz nea i mu tekna u posleden moment deka ne smee taka, a do nego imase kance od ulje za traktor i macna so prstot i i go namacka gazot i nasilno i go pikna. Ona pocna da povraka, a on ja bacuvase vo usta, dodeka krvta od nejzinata glava se slivase, taka da gradite i stanaa crveni koi sto isto taka toj losiot gi lizese so psihodelicna nasmevka. Koga svrsi rabota, zabelezi deka ne disi i taka svati zosto ne davala otpor, mrtva ja onodel !Se zgadi od samiot sebe, a se primeti deka mu e krivo po grimasata sto ja pravese. No slegna bespomosno so ramenata, ja dofati i odvecka do bunarot na komsijata kade i ja frli . . .
|
|
cigare-migare taktika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
??? odkacheno e ali mi se svigjat.....
Daj drugo....
|
|
ANAKONDA.
Нов член Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRVO NE SAKASE U GZ,ALI POSLE DOLGO I ISCRPUVACKO UBEDUVANJE SE SOGLASI...ALI...NE BESE NESTO BAS,BAS..ONA POCNA DA PLACI ,A MENE POLOVIOT ORGAN MI BESE CRVEN KAKO GZ OD MAJMUN...VERUVAJTE NISTO POSEBNO...EDINO KEF SE PRAVI AKO I SAMO AKO ZENSKOTO E RAZRABOTENO OD POZADI... POZZ
|
|
TRALALA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c c c c c epa zatoa se odi pred toa v supermarket em ke i kupis nesto i em ke zemes margarin .....i da vides kako podmackano toa ke ide!!
|
|
green-eyes
Сениор Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GADNA MISLA.............BLJAK........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,...moze i so puter,...samo poskapo e,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO PUTER SAMO VO pariz
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
green-eyes
Сениор Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |