|
Како да побегнам од се? |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ke dae bas taka,samo ke se povredis sebesi ,a ke zadovolis nekoj drug so i ne mu e bitno mnogu za tvoeto cuvstvo,a vo meguvreme treba da glumis taka da ne preporacuvam,nikako... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mesto kade nikoj nema da moze da te najde, a toa vreme da bide iskoristeno vo pronaoganje na sebe si. Introspekcijata e najtezok vid na mentalna obrabotka na podatoci. Za da gi razberes drugite moras prvo da se razberes sebe si
|
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако те теши и јас (и уште многу други) сме минале, или минуваме покрај тоа. до пред месец-два и јас барав да избегам некаде ама еден ден мора да се помириш со фактот дека е се готово, и да бараш друг. само немој новиот да го споредуваш со претходниот(од кое јас неможам да се одвиканам) зошто ке биде полошо. престани да се жалиш себеси туку него, зошто тој сигурно незнае што изгубил |
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I nema nikogas da doznae
|
|
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kaj ke begash, nema beganje od toa. edinstven nacin e da pominesh niz toa, da ja vidish vistinata koja kolku i da boli taa e. sekoj koj ke ti kaze deka brzo ke prebolish, ke te izlaze. toa e rana koja ne zarastuva brzo, no fakt e deka sepak zarastuva, dokaz za toa ti e vozduhot koj go dishesh
|
|
OK, let's START NOW
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili reci si, nieden gomnar(ka) ne go zasluzuva moeto vnimanie, trkni do najbliskata ciganka da te ispofali, daj i stotka i vozi dalje
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok toa site ovie se ubavi soveti no neprakticni,
lesno e da se kaze na drug no koga ke dojde na sebesi toa e mnogu tesko
mozebi pogrsen sovet,sepak ti si znaes za sto ste se razdelile ,moj sovet vrati mu se ,
jas sum se cuvstvuvala isto kako tebe i se macev so meseci no na kraj se smirivme
kako i da e ne zaboravaj "sekoe loso za dobro e sto i da e ke pomine ".... deka se se slucuva so pricina i eden den ke svatis za sto ti se slucilo i ova Изменето од devojka21 - 20.Јули.2007 во 20:10 |
|
Life is beautiful
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa togas zalepi mu rgosana sajka za kvaka za se isece i umre od tetanus
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne treba da bedame od problemite.... Pa ne sme kukavici! Treba samouvereno da se soo4ime so sekoj problem a ne da begame od nego zatoa sto so beganje ne reshavame nisto...
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ke pominuva vremeto ke go zaboravas samo nemoj da se zatvaras zasto taka ke ti bide uste poloso, iskacaj, ogovaraj, g;ej tv ali sekad bidi u drustvo preokupirana so neso za da ne mislis na toa. |
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас да ви кажам како побегнав цел ден не ни се вклучив на мсн, гледав филмчиња и читав книги се потсетував на сите расправии караници, и полека полека се изладувам... вчера, кога бев на базен, поточно на дани... наместо да плачам на секоја песна што ја пееше, а сме ја слушале кога сме биле заедно, или пак да бидам тажна,... јас уште толку земав замав, и тагата ја искажав преку - играње !! никогаш во животот не сум се почувствувала подобро, како да ми падна нешто од срцето, некоја тежина... и на крај краева, не е само едно машко на светов па да не можете да го заборавите... а исто така многу добар начин е и тоа веднаш да си најдеш некој друг... барем ќе бидеш преокупирана со него, со новиот...
п.с девојчево веројатно се омажило , ама ајде, нека стои постов |
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne treba da se bega..tuku pogledni vo liceto na ona sto te maci i izbori se protiv nego..taka ke nema recidivi
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogash nema da pobegnesh,makar i da otidesh sama na nekoj pust ostrov ili na drugiot kraj na Zemjava...mora da se soochish i pomirish so faktot
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mislis deka e mozno da pobegnes od samata sebe, mozebi i ke uspees nekogas
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |