|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 37> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idealiziranjeto na rabotite te nosi vo korsokak i brzi razocaruvanja.Demek lelele kolku ja sakam idealna e...i za edna nedela slap na bandas!!
Kakvo idealiziranje bre so si mislite gospod ne napravil idealni za da bidime podobri od nego a? Изменето од Joshua_Tree - 15.Јули.2007 во 09:02 |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idealen partner e onoj koj e svesen deka ne postoi sovrsenstvo ni kaj nego ni kaj tebe, sto te saka i se trudi da go odrzi balansot vo vrskata. Oti nisto ne pagja od nebo.. a sovrsenstvo ne postoi.
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe luge ne sa zalazuvajte Idealen partner ili vo moj slu4ajn idealen de4ko NE POSTOI! I ako imte a 4ujano porakta :Idealen de4ko e onoj koj ne pie, ne pie, ne pushi i ednostavno ne postoi! Nema idealni luge na ovoj svet zatoa sho na sekoj mu fale nesto ... i na najubaviot najzgodniot najbogatiot sho se vika SE VO EDNO .. i na nego mu fale neshto.. veruvajte
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Robot
|
|
parfeme
Нов член Регистриран: 05.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж ми. Многу си го сакам.
|
|
iris
Нов член Регистриран: 09.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kade znaes deka i on te saka
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој не е совршен но кога ке се заљубиш во некоја личност...ти таа самата личност можеш да направиш да изгледа совршено и идеално за тебе
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
demateraliziran
Нов член Регистриран: 25.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo kolicka nepokretna puna pari
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sovrsenuot partner izgleda kako mojot
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Partnerote idealen onolku kolku i vie ste idealni.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jeeeej
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako ne izgleda............ zatoa sto takov nema......................
idealisti se onie sto veruvaat deka oni samite ili nivnite partneri se idealni.................
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idealen partner e relativna rabota
zavisi po kakvi ideali mectaes. Najvazno od se e da se razbiraat eden so drug da postoi fluid medju partnerite,da edniot se nadovrzuva so drugiot vo mislite,cuvstvata,reakciite,seksot Partner kako po terk od ljubovni romancinja nema sekoj bara ona sto mu odgovara i koj e slicen na sopstveniot karakter |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idealen za mene e mojot partnerza nekoj drug ne e ni sovrsen ni idealen,ama za mene e mojata polovina so koja prekrasno se nadopolnuvam
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |