|
ХАБАРДОВ ЦЕНТАР |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
scientologijata e perenje na mozok, so surovi metodi.
|
|
ZakHay
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i poveke od toa...
|
|
ZakHay
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samoedno nesto prijateli pa misalm se kje vi se rasjasni,proctejte go ova nakratko!Fala!nemam komment!
Германската војска му забрани на славниот актер Том Круз да го снима неговиот нов филм на подрачја кои му припаѓаат на Бундесверот (германска армија) затоа што актерот е член на Скиентолошката црква, а Скиентологијата во Германија не е призната како религија.
Германската влада верува дека станува збор за контроверзна организација, која се декларира како религија за да заработи што повеќе пари од доброволните прилози на своите следбеници, пренесуваат агенциите. Познатиот актер и член на Скиентолошката црква, ова лето во Германија го почнува снимањето на филмот „Valkyrie“, во кој го толкува ликот на Клаус вон Стауфенбергер- човекот кој се обиде да го убие Адолф Хитлер во текот на Втората светска војна. Круз во минатата недела ги обиколуваше локациите во Берлин барајќи го вистинското место за почеток на снимањето на филмот, но германската војска тоа не го поддржува. - Нема да дозволиме да снимаат на подрачја кои се во сопственост на војската затоа што Круз ја игра улогата на Стауфенбергер. Тој јавно зборува за својата припадност на Скиентологијата, а ние тоа не го одобруваме. Германија сака на чесен начин да се прикажат настаните од 1944 година, изјави портпаролот на Бундесверот Хералд Камембауер. |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tom krus e mrdnat covek cim veruva vo cudni raboti
|
|
speed
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако еден аналитичен ум после сеопфатна анализа на ФАКТИ од учебниците за историја (ух колку нереални работи има во тие учебници напишани од оние што преживеале), не може да направи чесен приказ, тогаш не знам кој би можел.
Бај д веј не ми беше многу олеснат новчаникот во споредба со она што го добив тогаш. Инаку не беф Будимпешта.
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto dobi togas?
|
|
speed
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа нивното е мижи да ти баам... Собираат членови меѓу луѓе кои се малку несигурни во себе...Популација од тинејџери до триесетгодишни колку што ми е мене познато... |
|
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA da draga Jule dobro ti e poznato,kako sto veke rekoa drugite edna golema kriminalna organizacija,ili sekta koja postepeno go sovladuva Multimilionerskoto naselenie vo svetov nas nasusen,neznam sto im praat osven sto ime perat i reprogramniraat mozoci ama se pogolem broj slavni licnosti od Usa i Evropa se priklucuvaat kon ova dvizenje...
Kaj nas gi ima samo nekolku slavni liscnosti od felava nasa..barem zasega da ne gi nabrojuvame..
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj be nabroi gi koi se tie me interesira koi od nasive slavni licnosti se skientolozi aj plis ako znaes kazi koi se...?
|
|
speed
|
|
Gideon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mora li bre...Aj eve za Pocetok Moni Dameski i negovata pobliska rodbina...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ei fala de za informaciive pa vo nekoj od prethodnite postovi bese napisano eka e toj so niv znaci daj kazi uste nekoj po so so ima vrska ako znaeme eee aj ne bidi tolku skrzav nekoj od manekenkive pejacive ili pak moze politicarite e skientolog? |
|
speed
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja samo ke kazam
djon travolta cicki golta
|
|
www.hjspain.com
|
|
Gideon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za speedo...Labina Miteska,Cetkar,Bosevska plivackata,Alek manakenot,i nekoi drugi od stilisitive i glumcite a im a i manekenki ama nisto ne e dokazano se krjijat vo tajnost ,site negiraat!Osven Moni Dameski toj javno e Skientolog! |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mnogu.pozdrav.
|
|
speed
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |