IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како изгледа идеален партнер!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како изгледа идеален партнер!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 37>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 13:13
idealen nema ама одприлика знам што би ме привлекло кај некого
засега добитната комбинација е во мои раце LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 13:51
seuste ne sum go sretnala, ako naletam na takov vetuvam deka ke vi kazam kako izgleda onoj idealniot, barem za mene.Wink
   DIJANA
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 20:54
90% на почетокот се идеални, баш такви какви што сакаме ( премногу  добри за да бидат вистинити) ама после, со тек на време сите почнуват полека полека да си ги покажуват забите и на крајот од  идеален партнер останува само партнер.
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
zambrota Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zambrota Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 21:22
Za mene e najvazno da bide iskren od DUSA iskren, nema vrska dali e slab, debel, nizok, visok, samo da bide iskren i togas vo moite oci ke bide najdobar
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 22:15
Нема идеален партнер... 
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2007 во 13:03
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Нема идеален партнер... 
Clap Site tragame po sovrsenstvo, no nikoj ne e idealen.
Just love
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2007 во 23:47
Kakov sto zamisluvav..takov i si najdov..pred  mnogu mnogu godini....
so toa sto idealna ne sum ni jas...a toj najidealno mi odgovara.. da si go nadomestime eden so drug ona sto edniot go ima a drugiot go nema...kako jing i jang...
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 19:24
Сите размислуваме за тоа каков сакаме да биде нашиот партнер кои карактеристики треба да ги има каков да му биде карактерот и надворешниот изглед.Ако веке сте го замислиле вашиот идеален партнер од соништата опишете го овдеSmile
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 19:26
Treba da me razbudi i dami go kaze ova :

Нејќам да се откажувам од работите што ги сакам и ме прават среќна. Ќе пробам некако да ја средам работата, можеби ќе успеам а може и не...тоа никогаш нема да го знам ако не пробам.И да не успеам барем ќе си знам дека сум направила се што можам и што мислам дека треба да се направи за да ја спасам таа врска
www.hjspain.com
Кон врв
nate_srb@ Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 08.Јули.2007
Локација: Yugoslavia
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nate_srb@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 20:08
idealen partner mislam deka ne postoi,sekoja licnost e posebna sekoj ima razlicen karakter,temperament,sekoj ima svoj stil i e poseben za nekogo.

Изменето од nate_srb@ - 10.Јули.2007 во 20:09
Кон врв
zlatko cernobil Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Март.2007
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zlatko cernobil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 11:41
jok
  Cool
A.Z.
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 15:05

Интересно прашање би било: каква треба да сум јас  за да го заслужам идеалниот партнер и  да му бидам и јас идеална/ен? 

Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 22:49
Idealen e onaj so znae so saka od zivotot!
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2007 во 14:23
Site barame idealnost,a znaeme deka sovrsenstvo ne postoi.
Just love
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.