|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 525> |
Автор | |
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Easy for a good girl to go bad
And once we gone Best believe we gone forever Don’t be the reason Don’t be the reason You better learn how to treat us right Cuz once a good girl goes bad We gone forever .... |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја је пјесма лагана, лагана и тихосе испија сасвим лагана и без пријања.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....cause we've lost it all...nothin last forever...i'm sorry can't be perfect..
...now i'ts just too late...and we can't go back and...i'm sorry i can't be perfect... |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лаку ноч , моја мала барбико . . .
Узалуд све , ал ја сам на те навико . . .
|
|
STRUGA
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
when your faith turns to despair
always will my love be there and never fade away... |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are the one,
the one that lies close to me whispers hello, I miss you quite terribly. I fell in love, in love with you suddenly And there's no place else I could be but HERE IN YOUR ARMS!!! |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You'll never know, why are we the one to suffer, I haveto let go, he won't be the one to cry......
|
|
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I thought love was only true in fairytales
meant for someone else but not for me... |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проблеми си правам сам на себе, опасно е знам да те сакам тебе, се правам од памет да те извадам, но пак те сонувам
Сонувам како си во мојте прегратки, полна месечина над нас, но сепак друг сакам јас |
|
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За увек твој потписујем На сваку лудост пристајем Затвори ме и баци кључ Да више нико не може уч Осуџен на година 100 Љубав ми твоја премало Бичу твој штик од челика Од мене све нек се одбија Дај ми да потпишем За љубав крив сам највише
Вежи ме за себе уснама Вежи на милиун година Вежи ме и тако немам где у твом срцу ја сам заробљен Вежи ме за себе рукама Вежи на милиун годуина Јер сам целом свету забрањен јер сам ти у срцу заробљен
Затвори ме и баци кључ да више нико не може уч Осуџен на година 100 Љубави твоје је премало Дај ми да потпишем за љубав крив сам највише
Вежи ме за себе уснама Вежи на милиун година Вежи ме и тако немам где у твом срцу ја сам заробљен Вежи ме за себе рукама Вежи на милиун годуина Јер сам целом свету забрањен јер сам ти у срцу заробљен |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sweet, sugar, candyman.....
|
|
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
when you're gone, the pieces of my heart are missing you...
|
|
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
is it love...is it love...is it love
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очи твоје говоре да ме више не воле
реци сречо искрено ми кажи
душа твоја дал још моју тражи
....................................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |